Amsterdam’da evlenen Işın Karaca nikah fotoğraflarını paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Amsterdam’da evlenen Işın Karaca nikah fotoğraflarını paylaştı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Şarkıcı Işın Karaca, uzun süredir birlikte olduğu Can Yapıcıoğlu ile nikah masasına oturdu. Amsterdam’da evlenen çift, fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

Başarılı şarkıcı Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük erkek arkadaşı Can Yapıcıoğlu ile dünya evine girdi. İkili, sade bir nikah yapmayı tercih etti. 

Işın Karaca, 2016 yılında evlendiği Tuğral Odabaş’tan 2019 yılı Kasım ayında boşanmıştı. Eşinden boşandıktan sonra müzisyen Can Yapıcıoğlu’na gönlünü kaptıran şarkıcı, 4 yıldır mutlu bir birliktelik sürdürüyor. 

Amsterdam’da evlenen Işın Karaca nikah fotoğraflarını paylaştı

Şarkıcı Işın Karaca ile müzisyen Can Yapıcıoğlu, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Yurt dışında evlenmeyi tercih eden çift, Amsterdam’da nikah masasına oturdu. İkili, nikahından karelere sosyal medya hesaplarından yer verdi.

Amsterdam’da evlenen Işın Karaca nikah fotoğraflarını paylaştı

CAN YAPICIOĞLU KİMDİR?

Şarkıcı ve müzisyen Can Yapıcıoğlu, 1992 Akhisar doğumlu. 5 yaşındayken İstanbul Devlet Konservatuarı'nın Keman bölümünden mezun olan babası Mesut Yapıcıoğlu ile piyano öğrenmeye başladı. Okul yıllarında Arzu Akay ile piyano eğitimine devam etti. İkinci bir müzik aleti olarak okulda viyola öğrendi ve okul orkestrası için kontrbas çaldı. Okul dizisi orkestrası ve genç yaşlarındaki okul korosu için besteleri, Üniversite Akademik Orkestraları tarafından birçok kez çalındı. 

Klasik eğitim sürecinin yanı sıra caz ve uyum eğitimini babasıyla sürdürdü. Üniversite eğitimi ve klasik eğitim sürecinden sonra, piyanist ve besteci olarak caz sahnesine katılmaya daha fazla önem verdi.
 
Müzik kariyerine devam eden Yapıcıoğlu, aranjörlük ve prodüktörlük de yapıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...