Arka Sokaklar’ın Tekin’i fenomen diziye katıldı! İşte yeni rolü…

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arka Sokaklar’ın Tekin’i fenomen diziye katıldı! İşte yeni rolü…

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar’da 16 sezon boyunca ‘Tekin’ karakterini canlandıran Onur Bay’ın yeni dizisi belli oldu. Ünlü oyuncu Now TV’de ekrana gelen Kirli Sepeti’nin kadrosuna katıldı.

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın oğlu Tekin rolüyle hafızalara kazınan Onur Bay, Now TV’de yayınlanan ve başrollerinde Ceren Moray, Cansu Tosun, Aleyna Özgeçen, Melisa Döngel, Ayça Bingöl gibi oyuncuların rol aldığı Kirli Sepeti dizisine dahil oldu. 

Arka Sokaklar’ın Tekin’i fenomen diziye katıldı! İşte yeni rolü… - 1. Resim

DİZİNİN BÜLENT’İ OLACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, son olarak ‘Son Yaz’ ve ‘Kaçış’ projelerinde yer alan Onur Bay, Kirli Sepeti dizisiyle anlaştı. Genç yıldız dizide Bülent karakterine hayat verecek, doktor Levent'in (Furkan Palalı) erkek kardeşi olarak bu haftadan itibaren seyirci karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar’ın Tekin’i fenomen diziye katıldı! İşte yeni rolü… - 2. Resim

ARKA SOKAKLAR’DAN NEDEN AYRILDI?

Genç oyuncu Onur Bay, diziden yeni projeler için ayrıldığını belirtmişti. Bay, açıklamasında “Yeni bir şeyler yapmak istiyorum ben artık. Çok uzun zamandır düşündüğüm bir şey bu ama bir yandan da 15 yıldır devam eden bir iş var burada. Hangi iş olduğu önemli değil. 15 yıl boyunca bir ofise de gitsen oradan ayrılmak zordur” demişti. Arka Sokaklar’dan ayrılma kararını ise kendisinin verdiğini ve kararı almadan önce çok düşündüğünü belirtmişti.

Arka Sokaklar’ın Tekin’i fenomen diziye katıldı! İşte yeni rolü… - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...