Ata Demirer’den esprili seçim göndermesi: Şeytan diyor aday ol

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ata Demirer’den esprili seçim göndermesi: Şeytan diyor aday ol

MAGAZİN Haberleri

Türkiye 6 Mart Pazartesi günü Millet İttifakının adayının açıklanmasını beklerken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını onaylamayarak 6'lı masadan kalktığını açıkladı. Ardından üst üste gelen seçim açıklamaları büyük yankı uyandırırdı. Komedyen Ata Demirer ise sosyal medya hesabından kendi tarzında esprili bir paylaşım yaparak “Şeytan diyor aday ol” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çabalarıyla 1 sene önce kurulan Altılı Masa, ‘aday’ gündemiyle yapılan son toplantıda yaşanan restleşmelerin ardından dün İyi Parti’nin masadan kalkmasıyla dağıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masadan ayrılması ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’a seslenmesi sanat dünyasında da gündem oldu. Birçok ünlü isim konu hakkında paylaşım yaptı.

SEÇİM GÜNDEMİNE GÖNDERME

Meral Akşener’in açıklamalarının ardından bir yorum da Ata Demirer’den geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Demirer, Bursa Bülbül'ü filmindeki halinden bir fotoğraf paylaşarak, "Şeytan diyor aday ol" yazdı.

İşte Ata Demirer’in o paylaşımı…

Ata Demirer’den esprili seçim göndermesi: Şeytan diyor aday ol

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...