Bankacı Seçil Erzan, Candan kardeşlerle aynı koğuşa yerleştirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bankacı Seçil Erzan, Candan kardeşlerle aynı koğuşa yerleştirildi

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü futbolcuları ve iş insanlarını fon vaadiyle dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın güvenlik nedeniyle nakledildiği ve Candan kardeşlerle aynı koğuşa alındığı öne sürüldü.

Denizbank’ın eski Şube Müdürü Seçil Erzan’ın dolandırıcılık davası gündemden düşmüyor. Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı, Semih Kaya ve Selçuk İnan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 18 kişiyi yüksek kar vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Erzan’ın 226 yıla kadar hapsi isteniyor. 

Ünlü teknik direktör Fatih Terim’in adını kullanarak çok sayıda kişiden 44 milyon dolar toplamakla suçlanan Seçil Erzan, 11 Nisan’da tutuklanmıştı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘resmi evrakta sahtecilik’ suçlarından cezaevine gönderilen Erzan ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. 

CANDAN KARDEŞLER’İN KOĞUŞUNA YERLEŞTİRİLDİ

Gazeteci Lube Ayar, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımda, Seçil Erzan’ın dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Candan kardeşler ile aynı koğuşta kaldığını iddia etti. 

Söz konusu paylaşımdaki ifadeler şöyle:

“Güvenilir kaynaklar, Bakırköy Kadın Cezaevi’nden güvenlik gerekçesiyle Silivri’ye nakledilen Seçil Erzan'ın Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle birlikte üç kişilik bir koğuşa yerleştirildiğini bildirdi.”

https://twitter.com/lubeayar/status/1729932235061530757

Candan kardeşlerin avukatı, Bahar ve Nihal Candan'ın 2 kişilik koğuşta kaldıklarını, bulundukları kısma televizyon ve buzdolabının da getirildiğini söylemişti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...