Müstehcen yayınlar nedeniyle gözaltına alınan ‘Laz Kızı’ yaptığı rezaleti savundu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı, Show Haber
- Güncelleme:
Müstehcen yayınlar nedeniyle gözaltına alınan ‘Laz Kızı’ yaptığı rezaleti savundu

Magazin Haberleri  / Anadolu Ajansı, Show Haber

Sosyal medya platformu TikTok’ta canlı yayın yaparak müstehcen içerikli görüntü paylaşan ‘Laz Kızı’ adlı kullanıcı geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kadın, ilk kez konuştu.

TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarda müstehcen içerikli görüntüler paylaşan ve büyük paralar kazandığı konuşulan ‘Laz Kızı’ lakaplı G.D. serbest bırakılmasının ardından sessizliğini bozdu.

GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, G.D. (35) isimli kadının bir sosyal medya platformu üzerinden açtığı canlı yayınla müstehcen içerikli videolar paylaşması üzerine harekete geçti. Şüphelinin adresini belirleyen ekipler G.D'yi gözaltına aldı.

Hakkında "müstehcenlik" suçundan işlem yapılan G.D, emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

G.D, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince yurt dışı çıkış yasağı ve imza şartıyla adli kontrolle serbest bırakıldı.

Müstehcen yayınlar nedeniyle gözaltına alınan ‘Laz Kızı’ yaptığı rezaleti savundu

“AYLIK 20 BİN LİRA KAZANIYORUM”

35 yaşındaki kadının açtığı canlı yayınlarda 1 saatte 100 bin lira para kazandığı iddia edilmişti. İlk kez konuşan kadın, Show TV’ye açıklamasında yaptığı çirkin yayınları savundu. Aylık kazancının 20 bin lira olduğunu söyledi:

“1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün yaptığım yayından 7 bin 500 lira kazandım, 5-6 aydır açtığım yayınlarla aylık 20 bin lira kazanıyorum.”

“MECBUR KALDIM”

Para için mecbur kaldığını belirten G.D. pişman olduğunu belirterek “Benden daha kötüleri var. Ben en azından kötülük yapmadım. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Anadolu Ajansı, Show Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...