Banu Alkan sessiz sedasız nikah masasına oturdu: 'Evlendik bile!'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

‘Afrodit’ lakaplı şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan, nişanlısı Kemal Yıldız ile nikah masasına oturdu. Bir programa konuk olan Alkan yüzüğünü gösterdi. “Sözlendiniz mi?” sorusuna ise “Evlendik bile” diyerek şaşırttı.

Ünlü şarkıcı Banu Alkan, Evrim Akın’ın sunduğu ve Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ programına konuk oldu. Alkan, programda evlendiğini ilk kez açıkladı. 

Banu Alkan sessiz sedasız nikah masasına oturdu: 'Evlendik bile!'

65 yaşındaki Banu Alkan, kendisinden 21 yaş küçük iş insanı Kemal Yıldız ile bir mekanda tanıştı. Çiftin, arkadaşlıkları birlikteliğe dönüştü. Alkan, sosyal medya hesabından daha önce yaptığı paylaşımda nişanlandığını duyurmuştu. Yaklaşık iki sene önce evlilik yolunda ilk adımı atan Banu Alkan ile Kemal Yıldız, evlendi.

BANU ALKAN: EVLENDİK BİLE

Evrim Akın’ın programına konuk olan ünlü şarkıcı, yüzüğünü kameralara gösterdi. Bunun üzerine Akın, “Sözlendiniz mi?” diye sorunca Alkan “Evlendik bile” cevabını verdi. Şarkıcı, düğünü daha sonra yapacaklarını belirtti. 

Banu Alkan sessiz sedasız nikah masasına oturdu: 'Evlendik bile!'

KEMAL YILDIZ KİMDİR?

Hollanda’da yaşayan iş insanı Kemal Yıldız 44 yaşında. Daha önce evlilik yapan Yıldız, bir çocuk sahibi ve baba tarafından aslen Mersinli. Daha önce verdiği bir röportajda Banu Alkan ile ilgili şunları söylemişti: “Dünyada sevdiğim tek kadın oldu. En çok güzel görüşü var, mutluluk saçan bir enerjisi var. Bizi Allah karşılaştırdı. Öyle bir anda karşılaştırdı ki arasak birbirimizi bulamazdık.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...