Beren Gökyıldız’a ‘kilo ver’ eleştirisi gündemde… İbrahim Tatlıses gelen tepkilere sinirlendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beren Gökyıldız’a ‘kilo ver’ eleştirisi gündemde… İbrahim Tatlıses gelen tepkilere sinirlendi

MAGAZİN Haberleri

Çocuk oyuncu Beren Gökyıldız hakkında “Kilo ver, yanakların şişi de inecek” sözleriyle tepki toplayan İbrahim Tatlıses, kendini savundu.

4 yaşında setlere adım atan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, şimdilerde ‘Yeşil Vadi'nin Kızı’ dizisinde canlandırdığı ‘Melissa’ karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor. 13 yaşında olan Gökyıldız'a şarkıcı İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan bir uyarı geldi.

Gökyıldız’a “5-6 kilo vermesi gerek kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah” eleştirisinde bulunan Tatlıses, sosyal medyada büyük tepki çekti.

“BU KADAR BASİTSİNİZ”

Gelen tepkilere sinirlenen İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından sessizliğini şu sözlerle bozdu:

“Allah aşkına bu yazıda ne var, aramak istersen çok şey var. Ben içimden geçen güzellikleri yazdım sizler de içinizden geçen çirkinlikleri yazdınız bu kadar basitsiniz.”

“KEŞKE ZAMANINDA YAPMASAYDIM”

İbrahim Tatlıses, ayrıca ‘Beyaz Magazin’ programına bağlanarak yanlış anlaşıldığını söyledi. Bunun şiddet olmadığını savunan şarkıcı şöyle konuştu:

“Oyuncu kıza zayıfla demek şiddet mi? Kız iyi bir oyuncu. Fakat şişman. Görsel olarak iyi görünmüyor. Zayıf olmakta yarar var. Herhangi bir art niyetim yok.” 

Geçmişteki kadına şiddet olaylarından anılmaktan rahatsız olduğunu da belirten Tatlıses, “Zamanında yaptığım hatalardan dolayı herkesten özür diledim. Geçmişte olan her şey karşıma çıkıyor. Kadına şiddet olur mu? Keşke zamanında yapmasaydım” dedi.

“BİR ÇOCUK DAHA YAPACAĞIM”

7 çocuk sahibi olan sanatçı, bir çocuk daha istediğini açıkladı:

“Yalnız kalmayacağım, bir çocuk daha yapacağım. Çatlayın, patlayın.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...