Berkcan Güven'in acı günü: Anneannesi Şahide Türe hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Berkcan Güven'in acı günü: Anneannesi Şahide Türe hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü YouTuber Berkcan Güven'in videolarında sıklıkla yer alan anneannesi Şahide Türe hayatını kaybetti. Kötü haberi ünlü YouTuber'ın babası Burhan Güven sosyal medya hesabından paylaştı.

YouTuber ve sosyal medya fenomeni Berkcan Güven'in 93 yaşındaki anneannesi Şahide Türe hayatını kaybetti. Torunuyla çektiği eğlenceli videolarla beğeni toplayan Şahide Türe, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. Türe, sosyal medya fenomeni torunu Berkcan Güven ile çektiği videolar sayesinde tanınmış, YouTube’da milyonlarca kişi tarafından izlenmişti.

“EN SEVDİĞİNE KAVUŞTU”

Acı haberi Berkcan Güven'in babası Burhan Güven sosyal medyadan duyurdu. Güven, Instagram hesabından paylaştığı mesajda, "Melekler seninle olsun evlatlarımın anneannesi. Yüreklerinizdeki sevgiyi, dudaklarınızdaki duayı bu kez onlara gönderin. Türkiye'nin en sevdiği insan, en sevdiğine kavuştu..." ifadelerine yer verdi.

Berkcan Güven'in acı günü: Anneannesi Şahide Türe hayatını kaybettiBERKCAN GÜVEN KİMDİR?

Berkcan Güven ya da takma adıyla BEGE 1996 doğumludur. Türk internet ünlüsü, YouTuber ve şarkıcıdır. YouTube kariyerine 2014 yılında başlamış olan Güven, özellikle yayımlamış olduğu müzik parçaları ile tanınmaktadır. Güven, 2013 yılında Vine ile sosyal medyaya giriş yapmıştır. Daha sonra Vine'ın kapanması ile önce Instagram daha sonra Youtube'a içerik üretmeye başlamıştır. 


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...