Beyaz Show ile döneceği bekleniyordu! Bambaşka projeyle ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beyaz Show ile döneceği bekleniyordu! Bambaşka projeyle ortaya çıktı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beyaz Show ile TV8 ekranlarına dönmesi beklenen ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, yeni projesini açıkladı. Öztürk, şehir şehir gezerek çocuklar için yardım amaçlı gösterilere çıkacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı birkaç ay önce Beyaz Show’un geri döneceğinin müjdesini vermiş, herkesi heyecanlandırmıştı. Cuma akşamlarının vazgeçilmez programının yayınlanacağı tarih merakla beklenirken, Beyazıt Öztürk’ten yeni bir açıklama geldi. 

Aramızda Kalmasın programına konuşan Öztürk, “Her şey yolunda. Ekstra gösteriler var şehir dışında. Yazdığım bir şeyler var, onları değerlendireceğim” dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN ANLAMLI PROJE 

Ünlü şovmen anlamlı bir projeye hazırlandığını ise “Türkiye içinde bazı şehirlerde yardım amaçlı kendim gösterilere çıkmaya başlayacağım deprem bölgesindeki çocuklar için. Ona hazırlanıyorum. Gelen taleplere göre depremin etkilediği 11 ile gideceğiz, başka şehirleri de ziyaret edeceğiz” sözleriyle duyurdu. 

Beyaz Show ile döneceği bekleniyordu! Bambaşka projeyle ortaya çıktı

BEYAZIT ÖZTÜRK: ACUN O SİNİRLE BENİ ARAMASIN

Acun Ilıcalı’nın Beyaz Show için kendisini arayıp aramadığı sorulan Öztürk, ünlü televizyoncunun geçen Survivor konseyindeki sinirlendiği anları ima ederek “Acun Ilıcalı o sinirle şu aralar beni aramasın” diyerek güldü.

Beyaz Show ile döneceği bekleniyordu! Bambaşka projeyle ortaya çıktı

BEYAZ SHOW YENİDEN BAŞLIYOR 

Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda Beyaz Show’un yeniden başlayacağını ve hazırlık içinde olduklarını belirtmişti. Açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: “Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü 5 sene önce bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyi yapmayıp, içine yeni farklı şeyler koyup daha güzel şeyler yapalım ki insanlar ‘yine mi aynı şey’ demesinler. İçi dolu olsun, güzel olsun istiyoruz. Televizyonlarda izlenecek şeylerin sayısı gittikçe azalmaya da başlıyor. Yaptığımız işlerin de ne kadar değerli olduğunu biliyoruz insanlar için. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...