Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı diziye ne zaman dönecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı diziye ne zaman dönecek?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterini üstlenen Settar Tanrıöğen’den yeni haber var. Beyin kanaması geçiren ve üst üste iki kez ameliyat olan oyuncunun bu Cuma taburcu olması bekleniyordu. Ancak Tanrıöğen’in iyileşme sürecindeki yavaşlık nedeniyle bir süre daha hastanede tedavi göreceği öğrenildi.

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah karakteriyle beğeni toplayan Settar Tanrıöğen, 27 Ocak’ta beyin kanaması geçirmişti. Diziye dönmesi merakla beklenen oyuncunun bir süre daha hastanede tedavi görmesine karar verildi. 

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı diziye ne zaman dönecek? - 1. Resim

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

61 yaşındaki Settar Tanrıöğen’in setlere dönmesi merakla beklenirken, usta oyuncudan yeni haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, birer gün aralıklarla 2 kez ameliyat edilen usta oyuncu hastanedeki 4. haftasını tamamlamak üzere. Tanrıöğen’in normalde bu cuma taburcu olması bekleniyordu. Ancak iyileşmesi beklenenden yavaş ilerleyen oyuncunun bir süre daha hastanede tedavi göreceği öğrenildi. 

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı diziye ne zaman dönecek? - 2. Resim

ÖNÜMÜZDEKİ 2 HAFTA DAHA DİZİDE YOK

Ziyaret yasağı olan oyuncunun önümüzdeki 2 bölüm daha “Kızılcık Şerbeti”nde olmayacağı kesinleşti. İleriki bölümler için de Settar Tanrıöğen’in doktorlarından alınacak bilgiye göre hareket edilecek.

Öte yandan oyuncuya doktorlar tarafından ziyaret yasağı getirildi. Tanrıöğen’i kızı ve ablası dışında kimse göremiyor. Setlere dönüş tarihiyle ilgili netleşen bir karar bulunmuyor. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...