Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den müjde! 'Sürprizimiz yolda' deyip paylaştılar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den müjde! 'Sürprizimiz yolda' deyip paylaştılar

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çalıkuşu dizisinde tanışan ve 2017 yılında dünya evine giren, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’ten hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Oyuncu çiftin ‘Sürprizimiz yolda’ notuyla paylaştığı kare büyük ilgili gördü.

Mutlu evlilikleriyle sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, oyunculukları ve özel hayatlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Özellikle yurt dışında büyük bir hayran kitlesine ulaşan ikili, son paylaşımlarıyla adlarından söz ettirdi.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, rol aldıkları Çalıkuşu dizisinin setinde tanıştı. Arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen çift, 2017 yılında evlendi. İkili, 2019 yılında oğulları Karan’ı, 2023’te ise ikinci bebekleri Kerem’i kucaklarına aldı. 

MERAK KONUSU OLDU

Özel hayatları kadar projeleri de merak konusu olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, son yaptıkları paylaşımla gündeme geldi. Evcen, eşi Özçivit’in de yer aldığı kareye “Sürprizimiz yolda” notuyla Instagram hesabından yer verdi. 

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den müjde! 'Sürprizimiz yolda' deyip paylaştılar

İKİ YILLIK ANLAŞMA İÇİN 80 MİLYON

Fotoğrafın detayı merak konusu olurken, reklam teklifleri yağan çiftin yeni bir reklam anlaşmasına imza attığı öğrenildi. İddiaya göre büyük bir mobilya markasının yüzü olan çift, iki yıllık anlaşma için 80 milyon TL alacak.

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, daha önce şampuan, makyaj ve giyim markasının reklamlarında oynamıştı. Daha önce bir giyim ve şampuan markasında rol alan Burak Özçivit ise bir gayrimenkul geliştirme şirketinin reklamı için kamera karşısına geçmişti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...