Canlı yayında Tarkan'a küfür eden Serdar Ortaç bin pişman: Özür dilerim

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Canlı yayında Tarkan'a küfür eden Serdar Ortaç bin pişman: Özür dilerim

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TikTok’ta açtığı canlı yayında şarkıcı Tarkan’a küfürler savuran Serdar Ortaç geri adım attı. Videoda konuştuğu esnada alkolün etkisiyle kendini kaybeden Ortaç, “Herkes ne yaptın sen diyor. Seyrederek canımı sıkmak istemiyorum. Özür dilerim Tarkan’dan. Hiçbir şey hatırlamıyorum” diyerek pişman olduğunu söyledi.

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün meslektaşı Tarkan’a TikTok’taki yayınında ettiği küfürler için özür diledi. Ortaç, alkol ve kullandığı ilaçların etkisiyle bu durumun yaşandığını, görüntülerden dolayı üzgün olduğunu dile getirdi. 

KÜFÜRLERİ YAYINA YANSIDI

Uzun zamandır kronik sinir sistemi hastalığı MS ile mücadele eden Serdar Ortaç, açtığı yayında bir kullanıcının Tarkancılar ve Serdarcılar şeklinde iki grup olmasından bahsetmesi üzerine Tarkan’a küfürler savurmuştu. Yayını durdurmak için yardımcısı olduğu iddia edilen bir kişi ünlü şarkıcının elinden telefonu almıştı. O sırada da Ortaç’ın ettiği küfürler yayına yansımıştı.

“TARKAN’DAN ÖZÜR DİLERİM”

Patronlar Dünyası'nın haberine göre Serdar Ortaç, İstinye'deki evinden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplayan şarkıcı, söylediklerinden dolayı pişman olduğunu belirterek şu sözlerle özür diledi:

“Hatırlamıyorum ki. Çok alkollüydüm ağabey. İlaç da kullanıyorum ben. İlacın üstüne de alkol alınca kötü olmuşum. Sosyal medyamı kapatmışlar zaten. Kalıcı kapatıldı yazıyor TikTok hesabımda. Herkes ne yaptın sen diyor. Seyrederek canımı sıkmak istemiyorum. Özür dilerim Tarkan’dan da. Hiçbir şey hatırlamıyorum.”

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...