Çocuklarıyla tatilde! Pozlarına beğeni yağdı: ‘Karlar kraliçesi Fahriye’

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çocuklarıyla tatilde! Pozlarına beğeni yağdı: ‘Karlar kraliçesi Fahriye’

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Oyunculuklarının yanı sıra özel hayatlarıyla da yakından takip edilen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti tatile çıktı. Sosyal medyadan pozlarını paylaşan Evcen’in fotoğraflarına kısa sürede onlarca beğeni geldi.

Oyuncu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, okullara ara verilmesinin ardından soluğu tatilde aldı. Kar kıyafetlerini giyen Evcen, objektif karşısına geçti. O anları ise sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Ailesiyle birlikte kış tatili için bir kayak merkezini tercih eden Fahriye Evcen, buradaki eğlenceli anlarına 13.7 milyon takipçili Instagram hesabından yer verdi. Büyük oğlu Karan’ın kayak yaptığı fotoğrafları da hikayesinde paylaşarak dikkat çekti. 

Çocuklarıyla tatilde! Pozlarına beğeni yağdı: ‘Karlar kraliçesi Fahriye’

200 BİNDEN FAZLA BEĞENİ, 4 BİN YORUM

Ünlü oyuncunun peş peşe paylaştığı fotoğraflara 200 binden fazla beğeni gelirken, kareler 4 binden fazla yorum aldı. Oyuncunun takipçileri “Çok güzelsin Fahriye” , “Annelik sana çok yakışıyor” , “Karlar kraliçesi Fahriye” gibi övgüler yağdırdı.

Çocuklarıyla tatilde! Pozlarına beğeni yağdı: ‘Karlar kraliçesi Fahriye’

OĞLU KEREM’İ İLK KEZ PAYLAŞTI

2017 yılında Burak Özçivit ile hayatını birleştiren Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde küçük oğlu Kerem’in yüzünü ilk kez göstermişti. Oğlunun doğum gününü kutlayan Evcen, karelerin altına “Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim” notunu düşmüştü. Minik Kerem’i görenler babası Burak Özçivit’e benzetmişti. Kerem’in fotoğraflarına sosyal medyadaki kullanıcılar “Bir evde 3 Burak Özçivit” , “Karan’ı ikinci kez doğurmuş sanki” gibi yorumlar yapmıştı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...