Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer’den açıklama… Sosyal medyadan sitem etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer’den açıklama… Sosyal medyadan sitem etti

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Zerrin Özer, tedavi için Darülaceze’de bulunan fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine yattı. Hastalığının ilerlemesiyle Darülaceze’de tedavi almayı tercih eden sanatçı, sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz sene müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer, daha sonra ‘Dayanamıyorum’ diyerek sahnelere geri dönme kararı almıştı. Son olarak ‘Basit Numaralar’ adlı bir şarkı çıkaran isim, yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. 

Haziran 2022’de müziği bıraktığını duyuran Zerrin Özer, üç ay sonra kararından vazgeçtiğini söylemişti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özer, o dönem borderline kişilik bozukluğuyla mücadele ettiğini açıklamıştı. 

Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer’den açıklama… Sosyal medyadan sitem etti

Usta sanatçı Zerrin Özer, hastalığı ilerleyince tedavi altına alındı. Anksiyetesi de artan sanatçının yakından takip edilmesi için doktorunun tavsiyesi üzerine Darülaceze’de tedavi görmeye başladığı öğrenildi. 

“SON DERECE PROFESYONELCE ÇALIŞAN BİR KURUM”

Yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama paylaştı. Hakkında çıkan bazı haberlere kızan Özer, şunları söyledi:

“Kıymetli sevenlerim ve değerli basın mensupları. Maalesef dünden beri çıkan haberleri şaşkınlıkla izlemekteyim. Her şeyden önce Darülaceze Sayın Hamza Cebeci başkanlığında kendisini sürekli yenileyen ve tüm sağlık çalışanları ve destek ekipleriyle son derece profesyonelce çalışan bir kurumdur.” 

“SAĞLIK PROBLEMLERİMİN TEDAVİSİ İÇİN KENDİ İSTEĞİMLE SEÇTİM”

Darülaceze’de tedavi gördüğü için hakkında yapılan ‘düşkün’ yorumlarına sitem eden şarkıcı, sözlerinin devamında ise şunları söyledi: 

“Huzurevi olması haricinde sağlık anlamında destekleyici birçok birikimi bünyesinde barındırmaktadır. Günlük hayatımı hafifte olsa etkileyen birtakım zincir fiziki sağlık problemlerimin tedavisinde özellikle ve kendi isteğimle seçtiğim bu konuda ihtisas sahibi doktorların görev yaptığı kurumun ismini, misyonunu ön yargılı ve yanlış bir şekilde kullanarak, tarafımı düşkün ya da düşmüş gibi gösterme çabasını anlamakta güçlük çekiyorum maalesef. Bu tür amacını aşan konularla gündemi meşgul etmeyelim lütfen. Sevenlerim, canlarım Zerrin'iniz gayet iyi. Hiç merak etmeyin. Sevgilerimle.”

Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer’den açıklama… Sosyal medyadan sitem etti

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...