Ünlü fenomen tutuklandı: Motosikleti ile uyuşturucu taşırken yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ünlü fenomen tutuklandı: Motosikleti ile uyuşturucu taşırken yakalandı

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Motosikleti ile çektiği tehlikeli videoları sosyal medya hesabından paylaşarak adından söz ettiren ünlü fenomen, Motosikleti ile uyuşturucu taşırken yakalandı. Motosikletinden çok ayıda uyuşturucu çıkan fenomen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletiyle uyuşturucu taşırken yakalandı. İzmir Narkotik polisleri tarafından gözaltına alınan fenomen ve iki arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ARACIN UYUŞTURUCU TAŞIDIĞI TESPİT EDİLDİ

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan sosyal medya fenomeni O.M.'nin kullandığı yarış motosikletinin ve birlikte hareket ettikleri tespit edilen 2 şüphelinin kullandıkları bir aracın uyuşturucu taşıdığını ve İzmir'e doğru geldiklerini tespit etti.

MAHKEMEDE TUTUKLANDILAR

Kemalpaşa ilçesinde polis ekiplerince durdurulan yarış motosikleti ve araçta arama yapan polis ekipleri tarafından, 550 gram metamfetamin, 750 adet ecstasy, 1 tabanca ve 11 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan O.M. ve diğer 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Ünlü fenomen tutuklandı: Motosikleti ile uyuşturucu taşırken yakalandı

MOTOSİKLETİNİN PLAKASINA KATLANIR DÜZENEK YAPTIRDI

Video platformu Youtube'a attığı tehlikeli motosiklet sürüşü videolarıyla tanınan O.M., içeriklerinde süratli motosiklet kullanma, polise yakalanmamak için plakasına katlanır düzenek yaptırmakla da izleyicilerin tepkisini çekmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...