Depremzedeler için yardım toplayan Meryem Uzerli, takipçisinin mesajıyla çılgına döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremzedeler için yardım toplayan Meryem Uzerli, takipçisinin mesajıyla çılgına döndü

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedeler için ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Dubai'de düzenlenen 'TIME100 Impact Awards' töreninde bağış topladı. Bir takipçisinin sosyal medyada yaptığı “İnanılmazsın! Hailey Bieber bile senden önce paylaşım yaptı” sözlerine sinirlenen Uzerli, adeta çılgına döndü.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem Türkiye’yi hüzne boğdu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketinin ardından ünlüler tek yürek oldu. Yurt dışında yaşayan oyuncu Meryem Uzerli de  “Lütfen elinizden geldiğince destek verin” diyerek, AHBAP ve UNICEF'e bağışta bulundu. 

Ardından Dubai’de katıldığı ‘TIME100 Impact Awards’ töreninde depremzedeler için bağış toplayan oyuncu sosyal medyada bir takipçisinin kendisi için yaptığı yoruma sinirlendi.

“İNSANLARI SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YARGILAMAYIN”

Bir kullanıcı, Uzerli’yi daha önce paylaşım yapmadığı gerekçesiyle “İnanılmazsın, Hailey Bieber bile senden önce paylaşım yaptı” sözleriyle eleştirdi. 

Gelen yorumla sinirlenen Uzerli, yorum yapan kişiye “Sizin mesajınızı insani anlamda anlamıyorum. İlk gün story paylaştım. Burada hemen ilk saatlerde para toplayıp gönderdik. Lütfen böyle bir trajik durumda insanları sosyal medya yüzünden yargılamayın. O zaman sosyal medya sadece ve sadece hastalık. Sanki gerçek hayat yok. Arka planda gerçek hayatta neler yapılıyor bilmediğiniz için. Üstelik böyle üzücü bir dönemde insan olarak birbirimize kızgın değil, destek, sevgi ve el ele olmalıyız. Saygılarımla, sizin Meryem…” sözleriyle cevap verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...