Oyuncu Çağrı Çıtanak depremde kaybettiği annesinin öğütlerini paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oyuncu Çağrı Çıtanak depremde kaybettiği annesinin öğütlerini paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Çağrı Çıtanak, Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden annesi Nevber Yurdal Çıtanak’ın ardından sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu, “Bunlar beni onun oğlu yapanlar” diyerek annesinin ona verdiği öğütleri paylaştı.

Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak’ın annesi, Kahramanmaraş merkezli depremlere Hatay’da yakalandı. Enkaz altında kalan Nevber Yurdal Çıtanak hayatını kaybetti. Ekranların sevilen ismi, annesinin vefatının ardından duygusal bir paylaşım yaptı. 

Paylaşımında “Daha nice öğüdü vardır cebimde muhakkak. Bunlar beni onun oğlu yapanlar. Antakya’da sadece annemi değil, 18 yaşıma kadar attığım her adımı kaybettim. Kimliğimin yarısını kaybettim. Kalanlarla uzun, sağlıklı, huzurlu, bereketli yollarımız olsun” ifadelerine yer verdi. Çıtanak, takipçileriyle annesinin ona verdiği öğütleri şu sözlerle paylaştı:

“1. Sevdiğin insanlara onları sevdiğini söyle. 

2. Fedakarlıkla enayiliğin arasındaki çizgiyi kaçırma.

3. Ne olursa olsun gülmekten vazgeçme. 

4. Sonuçları sen dışında kimseyi etkilemeyecekse hata yapmaktan çekinme. 

5. Eğer ahlaki olarak hata yapmıyorsan seni mutlu edecek yanlışları yapmakta serbestsin ve özgürlüğünü sonuna kadar kullan.

6. Sağlığına her zaman dikkat et.

7. Kitap okumayı, tatil yapmayı ihmal etme. 

8. Hayatta en önce kendinden ve kendine karşı sorumlusun. Sorumluluklarını ihmal etme.

Özetle; hayatının biteceğini unutmadan ve kırmadan yaşa...”

Oyuncu Çağrı Çıtanak depremde kaybettiği annesinin öğütlerini paylaştı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...