Hayırsız koca doğumda kan kaybı yaşayan kadına hayatının şokunu yaşattı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TikTok’ta paylaşım yapan bir kullanıcı, doğum sırasında kan kaybı yaşadığını ancak grubuyla uymasına rağmen kocasının kendisine kan vermek istemediğini söyledi. Genç kadının paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

İzlediği Bahar dizisinden etkilenip TikTok’ta paylaşım yapan @suhedacy adlı kullanıcı kocasının doğum esnasında kendisine kan vermediğinden bahsettiği videoyla viral oldu.

AKILLARA BAHAR DİZİSİNİ GETİRDİ

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’da dizideki başrol Timur (Mehmet Yılmaz Ak), hasta eşi Bahar (Demet Evgar) için acilen donöre ihtiyaç duyulduğu sırada önce kabul edip daha sonra vazgeçmişti. O anlar izleyicileri kızdırmıştı. Bahar, eşinin vazgeçmesinin ardından yeni bulunan donör sayesinde karaciğer nakli olup sağlığına kavuşmuştu. 

Doğumda kan kaybı yaşayan kadına eşi hayatının şokunu yaşattı! - 1. Resim

TikTok’ta @suhedacy kullanıcı adıyla bir kadın, benzer bir olay yaşadığından bahsetti. Bahar’ı izlerken o anların aklına geldiğini belirterek kocasının da kendisine doğum sırasında kan vermediğini belirtti. 

“KOCAM DOĞUMDA KANINI VERMEDİ”

Doğum yaparken kan ihtiyacı olduğunu, eşinin buna kayıtsız kaldığını söyleyen kadın başına gelen olayı “Bahar’cım üzülme, senin kocan en azından ciğerini vermedi, benimki doğumda 0 RH+ kanını vermedi” notuyla paylaştı.  

Sosyal medyada viral olan videoya yorumlar da gecikmedi. Kullanıcılar “Adam değilmiş demek” , “Sağlık sorunu olmayıp vermediyse vicdansız demektir” mesajlarıyla tepki gösterdi. 

Bir takipçisi ise “Abla boşandım de” yazınca “Evet boşanıyorum canım” diyerek evliliklerinin bitme noktasına geldiğini söyledi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...