Dostça ayrılan İrem Derici ve Atakan Işıktutan’dan şaşırtan hamle

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Dostça ayrılan İrem Derici ve Atakan Işıktutan’dan şaşırtan hamle

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

8 aydır birliktelik yaşayan İrem Derici ve Atakan Işıktutan, geçtiğimiz hafta yollarını ayırdıklarını duyurdu. Dostça ayrılan çiftten sevenlerini şaşırtan hamle geldi.

Şarkıcı İrem Derici ile Survivor Atakan Işıktutan, şubat ayından beri birliktelik yaşıyordu. Instagram’dan sık sık fotoğraf paylaşan ikili, görüşemedikleri için yollarını ayırdı.

İLK AÇIKLAMA İREM DERİCİ’DEN GELDİ

Hakkında ayrılık haberleri çıkan çiftten İrem Derici, kişisel Instagram hesabından açıklama yaptı. Yaşadığı mutlu ilişki için Atakan Işıktutan’a teşekkür eden Derici, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan'la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam.”

İddialar karşısında sessiz kalan Atakan Işıktutan ise İrem Derici’nin açıklamasını paylaşıp siyah kalp emojisi koydu. 

Dostça ayrılan İrem Derici ve Atakan Işıktutan’dan şaşırtan hamle

TAKİPLEŞMEYİ BIRAKTILAR

Dostça ayrılan ve birbirleri hakkında güzel sözler sarf eden çiftten ayrılık sonrası şaşırtan bir hamle geldi. Derici ile Işıktutan’ın sosyal medyada birbirini takipten çıkması hayranlarını da üzdü. Çift, yer aldıkları fotoğrafları da silerek ayrıldıklarını bir kez daha gözler önüne serdi. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...