Birlikte ilk poz! İrem Helvacıoğlu yeni ilişkisini ilan etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Birlikte ilk poz! İrem Helvacıoğlu yeni ilişkisini ilan etti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Son olarak ‘Yürek Çıkmazı’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Ünlü oyuncu gönlünü kaptırdığı kişiyle pozunu ilk kez paylaştı.

Güneşin Kızları, Sen Anlat Karadeniz, Annenin Sırrıdır Çocuk gibi başarılı dizilerde rol alan İrem Helvacıoğlu, bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı ile ilişkisini ilan etti.

2 Şubat 1990 Almanya doğumlu güzel oyuncu, eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aldı. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı diziyle ilk kez izleyici karşısına çıktı. Daha sonra ise 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl, 2013-2014 yıllarında Kurtlar Vadisi, 2015-2016 yıllarında Güneşin Kızları, 2016-2017 yılları arasında No: 309 adlı dizide rol aldı. 
2019 yılında oynadığı Sen Anlat Karadeniz’deki Nefes karakteriyle adından söz ettirdi. Son olarak ise Yürek Çıkmazı dizisinde Alp Navruz ile başrolü paylaştı. Ünlü oyuncu rol aldığı yapımlar ve oyunculuk performansı kadar özel hayatıyla da merak edilen isimler arasında.

GÖNLÜNÜ İŞLETMECİ URAL KASPAR’A KAPTIRDI

Helvacıoğlu, bir süredir gözlerden uzak birliktelik yaşadığı şef Yolaç Özcan ile ayrılmıştı. Sessiz sedasız beraberliğini noktalayan oyuncu Özcan’ı Instagram’dan takipten çıkmıştı.

Mart ayında Yolaç Özcan’dan ayrılan İrem Helvacıoğlu, gönlünü işletmeci Ural Kaspar’a kaptırdı. Ünlü oyuncu yeni erkek arkadaşı ile pozunu sosyal medya hesabından kalp emojisi koyarak paylaştı. İkilinin pozlarına kısa sürede çok sayıda beğeni geldi. 

Birlikte ilk poz! İrem Helvacıoğlu yeni ilişkisini ilan etti

İşletmeci olduğu bilinen Ural Kaspar’ı restoranının Suadiye’de olduğu biliniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...