Ceyda Düvenci’den kötü haber… Sette fenalaştı, hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ceyda Düvenci’den kötü haber… Sette fenalaştı, hastaneye kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, programının çekimleri sırasında rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Yapılan tahlillerde Düvenci’nin enfeksiyon geçirdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Bülent Şakrak ile boşanma haberleriyle gündeme gelen ve NTV’de Bambaşka Sohbetler programını sunan Ceyda Düvenci’den hayranlarını endişelendiren bir haber geldi. Ünlü isim çekimler sırasında fenalaşınca hastanelik oldu. 

EKİP ARKADAŞLARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Boşanma sürecinin ardından zor günleri atlatmaya çalışan ve çocuklarıyla yaz tatili yapan Ceyda Düvenci, programı Bambaşka Sohbetler için tüm enerjisini topladı. Yeni sezona sıkı şekilde hazırlanan Düvenci, sevenlerini korkuttu. 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, önceki gün program çekimleri esnasında rahatsızlandı. Ateşi çıkan ve fenalaşan Düvenci’yi ekip arkadaşları Maslak’taki özel bir hastaneye götürdü. Yapılan testler sonucunda solunum yolları enfeksiyonu geçirdiği öğrenilen ünlü isim, hastanede bir gün kaldıktan sonra taburcu edildi. 

PROGRAM İLE DİZİ SETİ ARASINDA KOŞTURACAK

Öte yandan NTV’deki Bambaşka Sohbetler programını başarıyla sunan Ceyda Düvenci, Star TV’nin yeni dizisi Saklambaç ile anlaştı. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek‘in başrollerini paylaşacağı dizide Tamer Levent, Şenay Gürler, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Açelya Devrim Yılhan ve Edip Saner gibi değerli oyuncular da rl alacak. Düvenci, merakla beklenen dizide “Filiz” karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Ünlü isim, Bambaşka Sohbetler program çekimleri ile dizi seti arasında mekik dokuyacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...