Dünyaca ünlü sanatçı Yusuf İslam'dan Erdoğan'a teşekkür: Müslümanlar için çabasına hayranım

Düzenleyen:
Dünyaca ünlü sanatçı Yusuf İslam'dan Erdoğan'a teşekkür: Müslümanlar için çabasına hayranım

MAGAZİN Haberleri

“Uluslararası İyilik Ödülleri” programında ödül alan dünyaca ünlü sanatçı Yusuf İslam ödül törenine katılamadı ancak gönderdiği video mesajıyla teşekkür etmeyi ihmal etmedi. İslam konuşmasında, “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye ve dünyadaki Müslümanlar için çabasına hayranım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Uluslararası İyilik Ödülleri' programında ödül alan şarkıcı Yusuf İslam, Covid-19 nedeniyle törene katılamadı ancak teşekkürlerini iletti.

ERDOĞAN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Yusuf İslam konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu iyilik ödülüne seçilmek beni onurlandırdı ve uzun yıllardır yaptığımız çalışmaların tanınmasını takdir ediyorum. İnanıyorum ki dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek her insanın görevidir ama dünya hala acımasız, bu yüzden asla kolay değil. Bu bakımdan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye ve dünya çapındaki Müslümanlar için çabasına hayran olduğumu söyleyebilirim. Müslümanların çoğu bunu takdir ediyor, aynı zamanda onun liderliğini, barış ve istikrara katkısını da takdir ediyor.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...