Eren Kaşıkçı'nın ardından eşinden kahreden paylaşım! Kızı Maya'nın vedası gözyaşlarına boğdu
MasterChef Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu Eren Kaşıkçı'nın 37 yaşında hayatını kaybetmesi sevenlerini hüzne boğdu. Tokat'ta düzenlenen cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşanırken, eşi Ecem Kaşıkçı'nın defin sonrası yaptığı paylaşım dikkat çekti. Paylaşımda, çiftin kızları Maya'nın babası için hazırladığı resim de yer aldı.
MasterChef Türkiye 2021 sezonunda şampiyon olarak adını geniş kitlelere duyuran Eren Kaşıkçı, 29 Temmuz 2026 tarihinde İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Kilyos'taki evinde hayatını kaybetti.
EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Yakınlarının iki gün boyunca kendisine ulaşamaması üzerine bir arkadaşının yedek anahtarla eve girmesiyle Kaşıkçı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, başarılı şefin vefat ettiğini tespit etti.
Yedek anahtar, ölüm morlukları ve kilitli telefon: Eren Kaşıkçı dosyasında yeni ayrıntılar…
OTOPSİ YAPILACAK
İlk incelemelerde Kaşıkçı'nın başucundaki ilaçlarına uzanmış halde bulunduğu öğrenildi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla soruşturma başlatılırken, cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ölüm nedeni, hazırlanacak otopsi raporunun ardından netlik kazanacak.
DÜN DEFNEDİLDİ
Eren Kaşıkçı, 31 Temmuz Cuma günü memleketi Tokat'ın Musullu Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine MasterChef yarışmacıları, jüri üyeleri, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Törende eşi Ecem Kaşıkçı ile annesinin yaşadığı büyük üzüntü dikkat çekti.
EŞİNDEN PAYLAŞIM
Defin töreninin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ecem Kaşıkçı, eşiyle ilgili duygularını takipçileriyle paylaştı. Kaşıkçı, kızları Maya'nın babası için çizdiği resmi mezarına bıraktıklarını belirtti.
Ecem Kaşıkçı paylaşımında, "Maya'm seninle hayalini çizmişti sana bıraktık canımız Eren... Nur içinde uyu! Bugün seni toprağa emanet ettik... Mekanın huzur, yüreğimizdeki yerin daim olsun Can Eren. Maya'nın senin için yaptığı resmi de mezarına bıraktık. Belki de en saf vedalardan biri buydu...” ifadelerini kullandı.
Eren Kaşıkçı'nın ölümü sonrası Acun Ilıcalı'dan duygulandıran karar! “Bizzat ilgileneceğim”
ORTAĞI İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI
Eren Kaşıkçı'dan uzun süre haber alamayınca durumu yetkililere bildiren iş ortağı Mikail Malkoçoğlu, yaşanan sürece ilişkin ilk kez açıklamada bulundu. Kaşıkçı'nın ölüm nedeninin henüz kesinleşmediğini belirten Malkoçoğlu, otopsi raporunun beklendiğini söyledi.
Malkoçoğlu açıklamasında, "Biz de adli tıp raporu çıkınca sonucu öğreneceğiz. Ama sağlık ekibi arkadaşların ilk izlenimi kalp krizi geçirdiği" ifadelerini kullandı.
