Estetik kurbanı olan Meryem Uzerli mimik yapamaz hale geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Estetik kurbanı olan Meryem Uzerli mimik yapamaz hale geldi

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı ‘Hürrem Sultan’ rolü ile adını duyuran Meryem Uzerli, değişimiyle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun son halini görenler şoke oldu.

Suudi Arabistan’da yapılan Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ne katılan Meryem Uzerli, yüzündeki değişimle adından söz ettirdi. Estetiği fazla kaçıran Uzerli sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. 

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Vahide Perçin, Nebahat Çehre, Ozan Güven gibi isimlerin oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde üstlendiği Hürrem Sultan rolüyle şöhrete kavuşan Meryem Uzerli, şimdilerde reklam filmleriyle izleyici karşısına çıkıyor. 

Estetik kurbanı olan Meryem Uzerli mimik yapamaz hale geldi

Dizisinin ardından tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirten, ardından Berlin’e yerleşen oyuncu sosyal medyayı aktif kullanıyor. Son dönemde herhangi bir dizi ya da film projesinde yer almayan Uzerli, davetlerde ve galalarda sık sık boy gösteriyor. 

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU: NE YAPMIŞ KENDİNE!

Yetenekli isim, son olarak Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’nin açılış gecesine katıldı. Kırmızı halıda boy gösteren Uzerli, değişimiyle görenleri şaşırttı. Estetiğin dozunu fazla kaçırdığı görülen oyuncunun mimik yapmakta zorlanması dikkat çekti. 

Estetik kurbanı olan Meryem Uzerli mimik yapamaz hale geldi

Meryem Uzerli'nin son hali... 

Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Uzerli için sosyal medyada “Bir insan kendine niye bunu yapar” , “Farklı bir yüzü vardı, şimdi herkes gibi olmuş” , “Kendimi nasıl çirkin yaparım adlı çalışma” tarzında yorumlar geldi. Bazı kişiler ise “Hala çok güzel” diyerek oyuncuya destek çıktı.

Estetik kurbanı olan Meryem Uzerli mimik yapamaz hale geldi

YÜZÜ KIM KARDASHIAN’IN DOKTORUNA EMANET 

Onu ilk tanıdığımızda karakteristik bir yüzü olan Meryem Uzerli, zaman içinde saç rengini de değiştirdi. Yüzündeki en belirgin değişim dudak ve çene bölgesinde görülen Uzerli, yaptırdığı estetikler için Kim Kardashian’ın doktoru Simon Qurian’ı tercih etmişti. İki sene önce Quiran’ın Los Angeles’taki kliniğine giden isim vitamin iğneleri ve botoksla tamamlanan bir paket yaptırmıştı. İşlemler karşılığında ise o dönem 30 bin dolar ödediği iddia edilmişti. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...