Evlilikte kriz çıktı! Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Evlilikte kriz çıktı! Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor

MAGAZİN Haberleri

Sunucu ve eski manken Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş’un evliliğinde kriz çıktığı öne sürüldü. 4 yıllık evli çiftin boşanma kararı verdiği öğrenildi.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, iki yıllık ilişkilerini 2019 yılında nikah masasına taşımıştı. Çift, Çırağan Sarayı’nda yaptıkları düğünle evlendi. Evliliklerinde kriz yaşayan ikilinin boşanacakları iddia edildi. 

İŞTE AYRILIK NEDENİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ebru Şalllı’nın evliliğinde kriz çıktı. Şallı’nın iş insanı eşi Uğur Akkuş ile evliliğinde yol ayrımına geldiği öğrenildi.

Geçmişte yaşadıkları krizleri atlatan ancak beraberliklerine bir şans daha veren çiftin bu kez fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma noktasına geldikleri konuşulanlar arasında. 

Evlilikte kriz çıktı! Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor

"HER ŞEYİN HAYIRLISI OLSUN"

Evliliiklerinde yaşanan sorunları doğrulayan Ebru Şallı, sosyal medyadan açıklama yaptı. Şallı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çıkan haberlere istinaden bunları yazmak istedim. Henüz açılmış, herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman biz de fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun.”

Evlilikte kriz çıktı! Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor

EBRU ŞALLI’DAN ŞİDDET AÇIKLAMASI

Daha önce çıkan haberlerde Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddia edilmişti. Ünlü manken ile eşinin araçta tartıştıkları ve Şallı’nın fiziksel şiddet gördüğü öne sürülmüştü. 

Ebru Şallı konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Şiddet görsem zaten söylerim, ayrıca şikayetimi de yaparım. Annem yapsa onu da şikayet ederim. İstediğiniz Ebru'yu daha çok üzmekse, oldu. Basardınız! ya hanginiz benim yaşadığım emsali olmayan acıyı yaşadı? Ve bu acıya kim katlanabilir? Hiç mi empati yapamıyorsunuz? Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda! Asıl şiddeti siz uyguluyorsunuz bana! Artık herkes bir kendine gelsin!”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...