Fedon’dan şaşırtan itiraf: Mahkemeye el ele gittik, ağlayarak boşandık

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fedon’dan şaşırtan itiraf: Mahkemeye el ele gittik, ağlayarak boşandık

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı Fedon, evliliğiyle ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı. Fedon katıldığı programda “Mahkemeye el ele gittik, eşimle ağlayarak boşandık” ifadelerini kullandı.

80 yaşındaki şarkıcı Fedon, TV8’deki Aramızda Kalmasın'a konuk oldu. Ünlü isim özel hayatına dair açıklamalarda bulundu, iki kez evlendiği Eda Kalyoncu ile boşanma sürecinden bahsetti.  

Fedon’dan şaşırtan itiraf: Mahkemeye el ele gittik, ağlayarak boşandık - 1. Resim

"MAHKEMEYE EL ELE GİDİP AĞLAYARAK BOŞANDIK"

Genç yaşta evlendiklerinden bahseden Fedon, “İstanbul gibi yerde 21 yaşında evlenirsen bir müddet sonra tabii ki gözün böyle birazcık dışarılarda oluyor. Mesleğe girdikten sonra bir ara böyle ‘Ne oluyoruz oldum’ yani… Ve baktım ki ben yanlış yolda gidiyorum, eşime dedim ki boşanalım. Seni üzmek istemiyorum. Mahkemeye el ele gittik, eşimle ağlayarak boşandık. Daha sonra bir erkeğin yapabileceği şeyleri yaptım” dedi.

ÜÇ YIL SONRA BARIŞMIŞLAR

“Daha sonra dayanamadım. Üç yıl sonra Eda ile tekrar bir araya geldik” diyen Fedon, eşine karşı hala vicdan azabı duyduğunu söyledi. Bu vicdan azabından kopamadığını belirten şarkıcı, eşini çok sevdiğini belirtti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...