Gonca Vuslateri’den Fırat Tanış’a zehir zemberek sözler! ‘Şiddet’ iddialarına destek çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gonca Vuslateri’den Fırat Tanış’a zehir zemberek sözler! ‘Şiddet’ iddialarına destek çıktı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Piyanist İklim Tamkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda eski erkek arkadaşı Fırat Tanış’tan psikolojik şiddet gördüğünü itiraf etmiş, Tanış hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığını belirmişti. Olay büyük yankı uyandırırken Gonca Vuslateri’den de bir paylaşım geldi. Tanış’ı hedef alan Vuslateri, “Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur” dedi.

Sosyal medyadan “Açıklama” başlıklı bir paylaşım yapan Piyanist İlkim Tamkan, bir süre önce ayrıldığı oyuncu Fırat Tanış hakkında uğradığı ağır psikolojik şiddetten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu.

Tamkan, “Uzaklaştırma kararının, gördüğüm şiddet sonrasında bozulan ruh ve beden sağlığıma tekrar kavuşma sürecinde önemli bir rol oynayacağına inanıyorum. Şahsın beni maruz bırakmış olduğu eylemler kişilik haklarıma açıkça bir saldırıdır ve Türk Ceza Kanunu kapsamında birden fazla suçun konusunu oluşturabilecek niteliktedir” diyerek uzun bir açıklama yayınladı.

“KADIN MESLEKTAŞLARI HUZUR BULMUŞTUR”

Haberi X (Twitter) hesabından yayınlayan Gonca Vuslateri de olaya dahil oldu. Vuslateri, Tanış için zehir zemberek sözler sarf etti. paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Defterin sayfalarını aralardım da… Gebelikte kendimi geremem. Bilinmesinden duyduğumuz tarifsiz 'görülüyor' hissi. Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem. Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur. Bir şiddet failinin mağduru kadına 'Bu zamana kadar neredeydin, neden sustun' demenin psikolojide bir "anlam karmaşası" yoktur. Profesyonel bir hekim suskunluğun hikayesini de inceler… Ne vakit kişi hazırsa o vakit konuşur. Tanıklık da dahildir buna.”

Gonca Vuslateri’nden Fırat Tanış’a zehir zemberek sözler! ‘Şiddet’ iddialarına destek çıktı - 1. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...