Gönül Yazar evinde geçirdiği korkunç kaza sonrası sol gözünü kaybetti

Düzenleyen:
Gönül Yazar evinde geçirdiği korkunç kaza sonrası sol gözünü kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Gönül Yazar ile ilgili korkutan bir haber paylaştı. İddiaya göre, Türk sanat müziği ve sinemasının usta ismi Gönül Yazar, evinde feci bir kaza geçirdi. Görme yetisini kaybeden ve tedavisi devam eden Yazar'ın son durumu ile ilgili bilgi geldi.

Onur Akay, Taş bebek lakaplı Gönül Yazar ile ilgili üzücü haberi duyurdu. Sanat dünyasının ‘Felaket Tellalı’ olarak bilinen Akay, Yazar’ın yaşadığı kazayla ilgili bilgiyi paylaştı.

SOL GÖZÜ KÖR OLDU

Uzun zamandır sağlık problemleri ile mücadele eden 85 yaşındaki Gönül Yazar ile ilgili üzücü bir haber daha geldi. Onur Akay, yakın dostu Taş Bebek lakaplı ünlü sanatçı Gönül Yazar’ın kaza geçirdiğini duyurdu. Akay, yaptığı açıklamada Yazar'ın geçirdiği kaza süreci ve tedavi aşamasıyla ilgili şunları söyledi:

"Gönül Yazar gözleri ile ilgili çok büyük sorunlar yaşadı. Sol gözü kör oldu. Gönül abla, gece 03:00’de yataktan kalmış ve halı kayınca duvarın sivri kısmına gözünü çarpmış. Gözleri resmen patlıcan moru oldu. Morluk 16 gün sonra geçti ama bulanıklık başladı. Sol gözü tamamen kör oldu, sağ gözünde de bulanıklık başlayınca, özel bir hastaneye gitti ve iki ayrı ameliyat oldu. Bir öne, bir arkaya bir de ortaya olmak üzere gözlerine üç tane tane lens taktılar. Çok pahalı bir ameliyat oldu. Eğer gözlerimi kurtarmasalardı ölsem daha iyi diyerek ağladığında bende çok duygulandım. Ama çok şükür şimdi çok iyi. Dün telefonla konuştum ve gözlerim pırlanta gibi oldu diyor. Evinde biliyorsunuz boğaza karşı bir teras var ve oradan baktığında Çamlıca Camii’nin minaresine biri çıksa görürüm diyor.”

GEÇEN SENE KABURGALARINI KIRMIŞTI

Usta sanatçı Gönül Yazar, geçtiğimiz sene, evinde geçirdiği kaza sonucu kaburgalarını kırmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı. Kaburgalarında kırık oluşan ve tedavi altına alınan Yazar’ın kaburgalarındaki kırıkları akciğerine batmak üzereydi. Sanatçının sosyal medya hesabından kaza sonrası şu açıklama yapılmıştı:

“Sevgili dostlarımız; Gönül hanım ölümcül bir ev kazası geçirdi. Ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı bu süreçte birisi ‘Herkese yazıyorsun, bana neden cevap vermiyorsun’ diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu mesajlara cevap verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram mesajını bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak şekilde yazdık. Gönül hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum.”

Gönül Yazar evinde geçirdiği korkunç kaza sonrası sol gözünü kaybettiGönül Yazar'ın geçen sene geçirdiği kaza sonrası hastanede çekilen fotoğrafı...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...