Gülşen'in skandal sözlerine Hatice’den destek! O da çarşaf giyenleri hedef aldı

Düzenleyen:
Gülşen'in skandal sözlerine Hatice’den destek! O da çarşaf giyenleri hedef aldı

MAGAZİN Haberleri

Nisan ayında verdiği bir konserinde şarkıcı Gülşen, sahnede sarf ettiği sözler sebebiyle dün akşam saatlerinde tutuklandı. Gülşen’in “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki açıklamalarına başka bir şarkıcı Hatice’den destek geldi. Hatice, Gülşen’e destek vererek çarşaf giyenleri hedef alan sözler söyledi.

Ünlü şarkıcı Gülşen, Nisan’da verdiği bir konserde “İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” ifadelerini kullandı. Büyük tepki çeken bu sözlerin ardından şarkıcı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. İfadesi alınan Gülşen, akşam saatlerinde tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

“ÇARŞAF GİYENLER NEDEN ELEŞTİRİLMİYOR?”

Önceki dönemlerde konserlerinde giydiği kıyafetler dolayısıyla eleştirilen Gülşen’e destek veren Hatice, çarşaf giyenler hakkında açıklamalarda bulundu. Gülşen’e sahip çıkan Hatice, şu ifadeleri kullandı:

“İyice şaşırdı herkes kadın kendi özgür iradesiyle ne yapıyorsa yapıyor açık giymek günahsa öbür tarafta verir hesabını benim asıl anlamadığım çok açık giyinen eleştiriliyor peki çok kapalı yani çarşaf giyenler neden eleştirilmiyor? Gülşen aslında hepimizin yerine tüm Araplara veriyor cevabını, ben açıklık değil verdiği mesaja bakıyorum” dedi.

Gülşen'in skandal sözlerine Hatice’den destek! O da çarşaf giyenleri hedef aldı



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...