Hakan Ural’dan Erdoğan yorumu: Çok emekleri geçti, hakkı ödenmez

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Hakan Ural’dan Erdoğan yorumu: Çok emekleri geçti, hakkı ödenmez

Magazin Haberleri  / Sabah

Ünlü sunucu Hakan Ural, son verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erdoğan’a sevgisini her fırsatta dile getiren Ural, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sever sayarım, uzun yıllardır bu ülkeye, millete bir ömür hizmetleri oldu. Erdoğan'ın çok emekleri geçti, hizmetleri oldu, Allah razı olsun, hakkı ödenmez” dedi.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün 'Neler Oluyor Hayatta' programının yorumculuğunu yapan Hakan Ural, Sabah’a özel açıklamalar yaptı. 

“ERDOĞAN’IN HAKKI ÖDENMEZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisinden sık sık söz eden Hakan Ural, şöyle konuştu:

“Ben Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sever sayarım, uzun yıllardır bu ülkeye, millete bir ömür hizmetleri oldu, kazandırdığı binlerce eserleri var. Allah sağlık uzun ömür versin. Hem bir siyasetçi hem bir insan olarak, hani deriz ya bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır diye, Erdoğan'ın çok emekleri geçti, hizmetleri oldu, Allah razı olsun, hakkı ödenmez.”

“OYUM MURAT KURUM’A”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere de değinen Ural, oyunu Murat Kurum’a vereceğini söyledi. Kendisini başarılı bulduğunu belirten ünlü sunucu, şunları söyledi:

“Benim adayım, 1 oyum, Sayın Murat Kurum'a. Kurum, çok çalışkan, bakanlığı sırasındaki performansı göz kamaştırıcı, genç, kibirsiz... Birçok özelliğinden dolayı çok faydalı olacağını düşünüyorum. Mevcut başkan çok yanlışlar yaptı, saymakla bitmez ama centilmence ona da başarılar dilemek lazım. Burada da partizanlık yapmadan görüşlerimi belirtiyorum, kimseye hakaret etmiyorum, küçümsemiyorum. Erdoğan'a memlekete yaptığı eserler için vatandaş olarak minnettarım, insan olarak da seviyorum.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...