Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkisinde evlilik yakın! Ünlü çiftten bir ilk

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkisinde evlilik yakın! Ünlü çiftten bir ilk

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Hande Erçel, bir markanın davetlisi olarak bu yıl 76.’sı düzenlenen Cannes Film Festivali’ne katıldı. Festival paylaşımlarıyla büyük ilgi gören Erçel’i erkek arkadaşı Hakan Sabancı amfAR gecesinde yalnız bırakmadı. Çift, ilk kez birlikte poz verdi.

Son dönemde birliktelikleriyle konuşulan Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, Cannes Film Festivali’ne gitti. İkili, küresel AIDS salgınını engellemeyi amaçlayan amfAR’ın bağış gecesine birlikte katıldı. 

“EVLİLİK YAKIN”

Günlerdir Cannes Film Festivali'ndeki tarzıyla konuşulan Hande Erçel ile Hakan Sabancı bu kez birlikte poz verdi. Objektif karşısına geçen çift, ilgi odağı oldu. İkiliyi ilk kez birlikte görenler ‘evlilik yakın’ yorumları yaptı.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkisinde evlilik yakın! Ünlü çiftten bir ilk

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan Cannes pozları...

SABANCI AİLESİYLE DÜĞÜNDE TANIŞTI

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde bir düğüne iş insanı Hakan Sabancı ile birlikte katılmıştı. 2. Sayfa'da yer alan habere göre, Hakan Sabancı kız arkadaşı Hande Erçel'i ailesiyle tanıştırdı. Kenan Doğulu’nun sahne aldığı düğünde Arzu Sabancı müstakbel geliniyle karşılıklı dans etti. Hakan Sabancı'nın bu adımı sosyal medyada çok konuşuldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...