Lüks tutkunu Rihanna bu kez abarttı… Görenler hayret ediyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lüks tutkunu Rihanna bu kez abarttı… Görenler hayret ediyor

MAGAZİN Haberleri

İkinci çocuğuna hamile olan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı, son yaptığıyla gündem oldu.

Geçtiğimiz yıl bir erkek çocuk dünyaya getiren Rihanna, bebeğine RZA Athelston Mayers adını vermişti. Oğlunun fotoğraflarına sık sık sosyal medya paylaşan 35 yaşındaki süperstar şimdilerde ikinci bebeğine hamile.

Rihanna, verdiği bir röportajda oğlu hakkında koruyucu bir tutum sergilediğini ve bebeğiyle ilgili bilgileri kamuoyundan sakladığını ifade etmişti.

Nitekim ünlü şarkıcı, ilk çocuğunun fotoğraflarını aylar sonra sevenleriyle paylaşmıştı. Rihanna’nın bebeğinin ise babası ASAP Rocky'e benzemesi hayranlarının gözünden kaçmadı. Binlerce kişi Rihanna'ya "Bir tane de kendinden yap" sözleriyle takılmıştı.

AYAKTA PIRLANTA

Ensonhaber’de yer alan bir habere göre; sosyal medyayı aktif kullanan ünlü şarkıcı, ayak parmağına taktığı yüzükle olay oldu. Ayak parmağına büyük taş bir pırlanta takan ünlü şarkıcı, çektiği videoyu da Instagram hesabından paylaştı.

Lüks tutkunu Rihanna bu kez abarttı… Görenler hayret ediyor

Lüks tutkunu Rihanna, takipçilerinden yorum yağmuruna tutuldu.

Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...