Hayranının konserde açtığı pankartı paylaşan Edis herkesi gülümsetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hayranının konserde açtığı pankartı paylaşan Edis herkesi gülümsetti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Başarılı şarkıcı Edis, bir hayranının konser sırasında açtığı pankartı sosyal medya hesabından paylaştı, hayranlarından yorum gecikmedi.

Sahne adı ‘Edis’ ile bilinen ünlü pop şarkıcısı Edis Görgülü, Denizli’de verdiği konser sonrası yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. 

‘Arıyorum’ , ‘Çok Çok’ , ‘Olmamış mı?’ , ‘Benim Ol’ gibi dillere pelesenk olan şarkıları ve başarılı sahne performansıyla adından söz ettiren Edis, geçtiğimiz gün Denizli’de konser verdi. Denizli Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserde yetenekli şarkıcı hayranlarını coşturdu. 

TEBESSÜM ETTİREN PAYLAŞIM

Kıpır kıpır şarkılarına repertuarında yer veren Edis, konser sonrası ise yaptığı paylaşımla konuşuldu. Edis’in şarkı söylediği esnada bir hayranı “Edis konserine gitmek varken kim terapiye gider? Not: Terapistim” yazılı bir pankart açtı. Sosyal medya hesabı Instagram'da bu fotoğrafa “Bir seans daha bitti” notuyla yer veren şarkıcı herkesi gülümsetti.

Hayranının konserde açtığı pankartı paylaşan Edis herkesi gülümsetti

SEVENLERİ YORUMSUZ BIRAKMADI

Genç popçunun sevenleri ise Edis’e “İlaç mı var senden başka?” , “Şifa kaynağısın” , “Senin konserin en büyük terapi” , “Evet terapi gibi olduğun doğru” yorumlarıyla karşılık verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...