Hesabı çalınan Ali Sürmeli sessizliğini bozdu: Sevgilim tarafından dolandırıldım, tüm mal varlığımın olduğu kasayı boşalttı

Düzenleyen: / Kaynak: Birsen Altuntaş
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Birsen Altuntaş

Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi birçok projede yer alan Ali Sürmeli’nin geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı çalınmış, Instagram’da yapılan paylaşımlarda vergi kaçırdığı öne sürülmüştü. Olayı yargıya taşıdığını belirten Sürmeli, suçlamalar hakkında ilk kez konuştu, “Hesabımdaki paylaşımların 2 yıl boyunca sevgili olduğum bir kadın tarafından yapılmış olduğundan şüpheleniyorum” dedi.

Usta oyuncu Ali Sürmeli’nin geçtiğimiz hafta Instagram hesabı çalındıktan sonra “Önemli günahlarımı itiraf etmeye karar verdim çünkü bu suçluluk duygularımla yaşamak beni kirletiyor” şeklinde bir paylaşım yapılmıştı. Oyuncunun ağzından çıkmış gibi yapılan peş peşe paylaşımlarda, ünlü ismin vergi kaçırdığı da iddia edilmişti. Hesabını geri alan Sürmeli ilk kez konuştu ve yaşananlardan dolayı sevgilisini suçladı.

“SEVGİLİM TARAFINDAN YAPILDIĞINDAN ŞÜPHELENİYORUM”

Gazeteci Birsen Altuntaş’a röportaj veren Sürmeli, “Hesabımdaki paylaşımların 2 yıl boyunca sevgili olduğum bir kadın tarafından yapılmış olduğundan şüpheleniyorum. Bunu da zaten savcılığa söyledim. Bizim ortak bir hesabımız vardı. Kasa almıştık. Oraya bütün çalışmışlığımdan elde ettiğim mal varlığımı koyduk, anahtarları ondaydı. Bütün mali işlerimden kendisi sorumluydu. Kasayı boşaltınca ben de ona küstüm. Geldi sonra barıştık… Bugüne kadar elimde olan tüm mal varlığımı tekrar geri almak için barışmış gibi yaptım. Oyuncu olduğum için, hayat bazen oyunculara çok yardım ediyor. Kasanın anahtarlarını ondan aldım. Sonra sosyal medya hesabının hesabımdan o paylaşımlar yapıldı” dedi.

“BİR KADIN KIZINCA NELER YAPABİLİYOR ONU GÖRDÜM”

Adının önce Emine, yıllar sonra da “Kader” olduğunu öğrendiği kişiyle 16 yıl önce tanıştıklarını, son 2 senedir de sevgili olduklarını anlatan Sürmeli, kız arkadaşının çevresindeki kişileri de farklı iddialarla suçladığını belirtti. Açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Benim üzüldüğüm bir şey var… Etrafımda oğlum, yeğenim, menajerim arkadaşlarım kim varsa onları da suçlamış asılsız iddialarla… Psikolojimle oynamaya kalktı ama ben oynatmadım. Geçirdiğim beyin ameliyatından dolayı kontrollerim vardı. Travma geçirdiğimi belirtip beni doktora götürdü. Doktor sakinleştirici verdi. O sakinleştirici beni çok sakinleştirdi. Bu da benim sınavım, bu iftiralar, hakaretler ama iyilik iyidir. Ben iyi tarafımdan vazgeçmeyeceğim. Bir kadın kızınca neler yapabiliyor onu gördüm. Allah düşmanımın başına vermesin.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...