İbrahim Tatlıses’in gelininden büyük jest! Torun bekleyen şarkıcı havalara uçtu

Düzenleyen: / Kaynak: Snob Magazin
- Güncelleme:
İbrahim Tatlıses’in gelininden büyük jest! Torun bekleyen şarkıcı havalara uçtu

MAGAZİN Haberleri  / Snob Magazin

İkizlerine kavuşmak için gün sayan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin bebeklerinin adı belli oldu. İkizlerin adını öğrenenler “Gelini Tatlıses’e jest yapmış” demekten kendini alamadı.

2 yıl önce nikah masasına oturan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, ilk kez anne baba olacaklarını açıklamıştı. Çift, çocuklarının adına karar verdi.

İbrahim Tatlıses’in gelininden büyük jest! Torun bekleyen şarkıcı havalara uçtu

İKİZ TORUN MÜJDESİ

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında dünya evine girdi. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftle ilgili güzel haberi ilk olarak İbrahim Tatlıses duyurdu. Ünlü şarkıcı verdiği bir röportajda ikiz torun beklediklerini “Yasemin, ikiz bebek bekliyor. Derya Tuna haberi öğrendiğinde gözyaşlarına boğuldu, çok mutluyuz” sözleriyle açıkladı. 

“AİLEMİZ BÜYÜYOR”

İbrahim Tatlıses’ten sonra ünlü çift de güzel haberi takipçileriyle paylaştı. İkiz annesi olmaya hazırlanan Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, bebeklerinin ultrason görüntüleriyle verdikleri pozları “Ailemiz büyüyor diyelim mi o zaman? Sonunda güzel haberi biz de verelim ikizler geliyor” notuyla duyurdu. 

İbrahim Tatlıses’in gelininden büyük jest! Torun bekleyen şarkıcı havalara uçtu

Heyecanları günden güne artan çift daha sonra yaptıkları açıklamada ise ikiz bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. İkili “Cinsiyeti öğrendik, İki erkek bebek bekliyoruz” dedi. 

İSİMLERİ ‘İBRAHİM’ VE ‘SİNAN’ OLACAK

Ocak ayında çocuklarına kavuşmaya hazırlanan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, çocuklarının ismine de karar verdi. Snob Magazin’de yer alan haberde, çift çocuklarına kendi babalarının adını koyacak. İkiz bebekler İdo Tatlıses’in babası İbrahim ve Yasemin Şefkatli’nin babası Sinan’ın adını taşıyacak. 

Öte yandan 7 çocuk babası ve 9 torun sahibi İbrahim Tatlıses’in bu kararı duyunca çok mutlu olduğu öğrenildi. Dünyaya gelecek torununa kendi isminin verileceğini duyan Tatlıses, sevinçten havlara uçtu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Snob Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...