Kardeşlerim Asiye ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kardeşlerim Asiye ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kardeşlerim dizisi yayınlanan fragmanda Asiye'ni yoğun bakımda yatmasıyla karakterin diziden çıkacağı konuşulmaya başladı. Dizinin takipçileri Kardeşlerim Asiye ölüyor mu, Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte detaylar...

Kardeşlerim dizisi 117. bölüm fragmanında Asiye karakterinin yoğun bakımda yattığı görüntüler yayınlandı. Asiye'yi canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun dizi takipçileri ve sevenleri tarafından ilgiyle takip ediliyor.Kardeşlerim Asiye ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu?

KARDEŞLERİM ASİYE ÖLÜYOR MU?

Kardeşlerim dizisinin yayınlana son fragmanında yoğun bakımda yatarken görünen Asiye'nin bağlı olduğu makineden ses gelmesi ve fragmanda oyuncuların Asiye öldü mü? replikleri kafaları karıştırdı. Bu nedenle arama motorlarında ve sosyal medyada Kardeşlerim Asiye ölüyor mu sorusu araştırılıyor. Kardeşlerim dizisinin yapımcılarından ve Asiye karakterini canlandıran oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Asiye öldü mü konusuna dair gerçekler yeni bölümde belli olacak. 

KARDEŞLERİM DİZİSİ HANGİ GÜN?

Kardeşlerim dizisi  her hafta Cumartesi günleri saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Kardeşlerim Asiye ölüyor mu? Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu?

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2004 yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuk hayatına çocuk oyuncu olarak 2011 yılında başladı. İlk uzun soluklu rolünü  Karadayı (2012 - 2014) dizisinde aldı. Sana Bir Sır Vereceğim (2013-2014) ve Aşk Yeniden (2015-2016) gibi popüler dizilerde çocuk oyuncu olarak rol aldı. Kırmızı Oda dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandırıyor. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "Yıldızı Parlayanlar" ve Kardeşlerim dizisindeki partneri Onur Seyit Yaran ile "En İyi Dizi Çifti" kategorilerinde ödül aldı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...