Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i tokat manyağı oldu, gören seyirciler ‘oh’ çekti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i tokat manyağı oldu, gören seyirciler ‘oh’ çekti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih’i Doğukan Güngör için ilginç bir site kuruldu. Siniri yükselen izleyici, Fatih’e birkaç günde 3 milyondan fazla tokat attı.

Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Fatih karakteri izleyiciyi kızdırıyor. Öyle ki dizinin fanları ‘fatihitokatla.com’ diye bir site açtı. Fatih’e sinirlenen ve onu tokatlamak isteyenler linke tıklayıp stres atıyor.

Sitede görseli bulunan Fatih karakterine butona basılarak tokat atılıyor. O esnada tokat sesi çıkarken, tokat sayısı da her seferinde artıyor.

‘FATİHİTOKATLA.COM’A’ YOĞUN İLGİ

Fatih’e olan nefretleri her geçen gün büyüyen seyirci, internet sitesine yoğun ilgi gösterdi. Fatih’i tokatlamak isteyen kullanıcılar, internet sitesine akın etti. Web sitesinde Fatih'in 3 milyondan fazla kez tokatlandığını görüldü. Söz konusu sayının dizinin yayınlandığı Cuma akşamlarında yükselişe geçmesi bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i tokat manyağı oldu, gören seyirciler ‘oh’ çekti

SEYİRCİ FATİH’E NEDEN KIZGIN?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih, ilk sezonda hamile eşi Doğa’yı aldatarak başka bir kadınla ilişki yaşadı. Yeni bölümlerde ise hem Doğa’ya psikolojik şiddet uyguluyor hem de kızı Cemre’nin velayetini almaya çalışıyor. Bunun için de türlü oyun ve kumpaslara başvurması izleyicileri sinirlendiriyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...