Kurtlar Vadisi’nin Nesrin Çakır’ı İpek Tenolcay’ı şimdi görseniz, tanıyamazsınız! Herkes 'Sana ne olmuş böyle' diyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kurtlar Vadisi’nin Nesrin Çakır’ı İpek Tenolcay’ı şimdi görseniz, tanıyamazsınız! Herkes 'Sana ne olmuş böyle' diyor

MAGAZİN Haberleri

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Nesrin Çakır karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu İpek Tenolcay, geçtiğimiz günlerde yeni dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Oyuncuyu görenler, resmen tanıyamadı. İşte son hali…

Bir dönemin efsane yapımlarından biri olan ve her serisi ile çok izlenen Kurtlar Vadisi dizisinde Nesrin Çakır karakterini canlandırarak, hafızalara kazınan ünlü oyuncu İpek Tenolcay, iki yıldır ekranlarda görünmüyordu. İki yıl aranın ardından yeniden setlere geri dönen İpek Tenolcay’ın şimdilerdeki hali görenleri bir hayli şaşırttı. Özellikle Kurtlar Vadisi dizisindeki halini hatırlayanlar, İpek Tenolcay’ı tanımakta zorlandı.

Ekranların popüler isimlerinden biri olan ve 1996 yılından bu yana seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu İpek Tenolcay, şimdilerde yeni projesi ile ekranlara gelmeye başladı. Yer aldığı yeni dizi ile beğeni toplayan İpek Tenolcay, değişimiyle herkesi şaşırtmayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturan İpek Tenolcay’ın son halini gören sosyal medya kullanıcıları, Nesrin Çakır dönemini hatırlattı. İşte İpek Tenolcay’ın son hali…

Kurtlar Vadisi’nin Nesrin Çakır’ı İpek Tenolcay’ı şimdi görseniz, tanıyamazsınız! Herkes 'Sana ne olmuş böyle' diyor

ŞEHNAZ TANGO İLE OYUNCULUĞA BAŞLADI

12 Temmuz 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen ve ilk olarak mankenlik yapmaya başlayan ünlü oyuncu İpek Tenolcay, ilk oyunculuk deneyimini 1996 yılında yaşadı. Şehnaz Tango isimli dizide rol alarak seyirci karşısına çıkmaya başlayan İpek Tenolcay, sunuculukta yaptığı ekran kariyerinde sırasıyla; Hemşerim, Örümcek, Baykuşların Saltanatı, Yeşil Işık, Kumsaldaki İzler, Abdülhamit Düşerken, Çocuklar Duymasın, Kimsesiz Zaman Tasvirleri, Kayıt Dışı, Üç Kadın, Ankara Cinayeti, Sev Kardeşim, Ayrılık gibi pek çok yapımda rol aldı. Pek çok yapımda rol almasına karşın 2003 – 2005 ve 2011 – 2012 yılları arasında yer aldığı Kurtlar Vadisi’nin Nesrin Çakır’ı olarak hafızalara kazınan İpek Tenolcay, şimdilerde yeni dizisine başladı.

YENİ DİZİSİ GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA BAŞLADI

Devam eden yıllarda Yalan Dünya, Umutsuz Ev Kadınları, Filinta, Vatanım Sensin gibi yapımlarda da rol alan İpek Tenolcay, aynı zamanda Erkenci Kuş, Meryem, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi pek çok yapımın kadrosuna dönem dönem dahil oldu.

Son olarak 2023 yılında Ada Masalı isimli dizi ile seyirci karşısına çıkan İpek Tenolcay, iki yıllık aranın ardından Show TV ekranlarının yeni ve iddialı yapımı Aile ile setlere geri döndü. İpek Tenolcay’ın Aile dizisindeki halini görenler ise, “Sana ne olmuş böyle…” gibi yorumlar ile Kurtlar Vadisi’ndeki Nesrin Çakır dönemlerini hatırlattı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...