MasterChef Türkiye’den şoke eden iddia: Mehmet Yalçınkaya yeni sezonda olmayacak

Düzenleyen:
MasterChef Türkiye’den şoke eden iddia: Mehmet Yalçınkaya yeni sezonda olmayacak

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye yeni sezon için geri sayıma başladı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, ekranların fenomen yarışmasının Temmuz ayında başlayacağının müjdesini verdi. Öte yandan MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya’nın bu sezon programda olmayacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

MasterChef Türkiye ne zaman başlayacak” , “Masterchef Türkiye yeni sezon ne zaman” gibi sorular Google’da merakla aranırken, müjdeyi Acun Ilıcalı verdi. Ilıcalı, beklenen haberi Dominik’ten verdi. Ünlü televizyoncu sevilen programın Temmuz ayında yeni sezonuyla ekranlara geleceğini açıkladı. MasterChef Türkiye 2022’nin yayınlanacak fragmanı ile kesin yayın tarihi belli olacak.

MAAŞ KONUSUNDA RESTİ ÇEKMİŞTİ

Yeni sezon için geri sayım sürerken sempatik şef Mehmet Yalçınkaya'nın geçen yıl maaş yüzünden rest çektiği Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdığı iddiaları gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda Mehmet Şef’in kanala maaş konusunda rest çektiği iddia edilmişti. Söylentilere göre Somer Şef'in dolarla maaş aldığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya programla yollarını ayırma kararı aldı.

MEHMET YALÇINKAYA JÜRİDE YOK

Gazeteci Arif Hür’ün haberine göre Mastechef’in sempatik şefi jüri üyeliğini bırakıyor. İddianın yer aldığı yazıda Arif Hür şu ifadeleri kullandı:

"MasterChef Türkiye 2022 büyük bir heyecanla bekleniyor. Yarışmanın başlamasına sayılı haftalar kala kulislerde ilginç bir iddia konuşuluyor. MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda MasterChef'te olmayacağı öne sürüldü. Yalçınkaya'nın yeni bir heyecan aradığı iddia ediliyor.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...