Müge Anlı’da yeğeni Kezban Ünal’ı kaçıran adam pes dedirtti! Ünlü sunucu çılgına döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Müge Anlı’da yeğeni Kezban Ünal’ı kaçıran adam pes dedirtti! Ünlü sunucu çılgına döndü

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV’nin reytinglerde üst sıralarda yer alan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 45 gündür kayıp olan Kezban Ünal’ın eniştesiyle kaçtığı ortaya çıktı. Ünal’ın kendi rızasıyla gittiği öğrenilirken, Hüseyin Bey canlı yayında “Kezban ile nikah kıyacağım” deyince ünlü sunucu öfkeden deliye döndü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te şoke eden bir olay yaşandı. Hacer Dursun’un eşi Hüseyin Bey’in 5 yaşından beri evlerinde yaşadığı 21 yaşındaki yeğeni Kezban ile kaçtığı öğrenildi.

ENİŞTE YEĞEN BİRLİKTE KAÇTI

Konya’da yaşayan Hacer Dursun, eşi Hüseyin Dursun’un evlat yerine koydukları ve yanlarında büyüyen Kezban Ünal’ı kaçırdığı gerekçesiyle programa başvurdu. Hacer Hanım, yeğeni Kezban’ı eşi Hüseyin’in alıkoyduğunu ve 45 gündür ikisinden haber alamadıklarını iddia etti. 

Müge Anlı’da yeğeni Kezban Ünal’ı kaçıran adam pes dedirtti! Ünlü sunucu çılgına döndü - 1. Resim

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER

Çok geçmeden Kezban Ünal’ın baba yarısı bildiği eniştesi Hüseyin Dursun ile kaçtığı ortaya çıktı. Genç kadının kayıp olmadığı kendi rızasıyla gittiği anlaşıldı. Olayın açığa çıkmasının ardından Hacer Dursun, 17 yıldır baktığı yeğeni Kezban ve kocası Hüseyin ile canlı yayında karşı karşıya geldi. 

MÜGE ANLI: İKİZİN DE AKLI MI YOK!

İddiaların odağındaki Hüseyin’in “Kezban ile nikah kıyacağım” sözleri herkesi şoke etti. Bunun üzerine sinirlenen Müge Anlı, “Dışarıdan baktığın zaman bir kadın olarak o kadar aşağılık geliyor ki bana. Sizin ikinizin aklı mı yok? Bu kadar yüzsüzce davranamazsınız diye düşünüyorum. Sen anlamıyor musun ya? O senin kızın. Kızın yaşında” dedi. 

Müge Anlı’da yeğeni Kezban Ünal’ı kaçıran adam pes dedirtti! Ünlü sunucu çılgına döndü - 2. Resim

“DÜNYADA KADIN MI KALMADI?”

Hüseyin dursun ise “Kan bağım yok ki…” deyince ünlü sunucu sinir küpüne dönerek “Kan bağın olmasın, ahlaki bir bağın yok mu? Sen onun eniştesisin, sen onun halasının kocasısın. Ne demek kan bağım yok. Bu çocuğu doğduğundan beri görüyorsan insan evlat diye bilir. Bu senin evladın yaşında. Hacer Hanım dünyanın en kötü eşi olabilir, siz de boşanabilirdiniz. Dünyada kadın mı kalmadı!” diyerek sert çıktı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...