Oğulcan Engin İle İlayda Alişan’dan ilk paylaşım

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Oğulcan Engin İle İlayda Alişan’dan ilk paylaşım

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Bir süredir birlikte olan Oğulcan Engin ile İlayda Alişan beraberliklerini ilan etti.

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile oyuncu İlayda Alişan’ın adları bir epeydir birlikte anılıyordu. İkiliden yan yana ilk fotoğraf geldi.

2 YILLIK İLİŞKİ BİTMİŞTİ

Oğulcan Engin ile oyuncu Miray Daner, yaklaşık iki yıllık ilişkisini geçtiğimiz yaz başı noktalamıştı. Ayrılık sebebinin Engin'in, İlayda Alişan ile yakınlaşması olduğu iddia edilmişti.

Miray Daner, “İlişkinin bitme sebebi ihanet mi?” sorusuna, "İlişkimizi sonlandırdık evet doğrudur. Ancak üçüncü kişilerle hiçbir alakası yok. Biz karşılıklı konuşarak böyle olmasının daha doğru olacağını düşündük. Anlaşarak bir ayrılık kararı aldık" diye cevap vermişti.

SİYAH BEYAZ POZ

Sessizliğini koruyan Oğulcan Engin’in daha sonra adı İlayda Alişan ile anılmaya başladı. Temmuz ayında Kenan Doğulu konserine giden ikili, samimi bir şekilde görüntülendi. Sonunda ilişkilerini kabul eden çift, birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşım ile ilan etti. 

Oğulcan Engin İle İlayda Alişan’dan ilk paylaşım

Oğulcan Engin ile İlayda Alişan’ın siyah beyaz karesi kısa sürede onlarca beğeni alırken, fotoğraf da magazin basınında gündem oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...