Ölüye saygısızlık! Rap şarkıcısının cesedini mumyalayıp etrafında parti yaptılar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Ölüye saygısızlık! Rap şarkıcısının cesedini mumyalayıp etrafında parti yaptılar

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

ABD’de gerçek ismi Markelle Morrow olan 24 yaşındaki rap şarkıcısı Goonew, 18 Mart’ta Washington DC’de silahlı soygun sırasında vurularak öldürülmüştü. Ölümden iki hafta sonra şehirde bir gece kulübünde şarkıcının mumyalanmış cesediyle bir parti düzenlendi.

Ceset gözü açık vaziyette sahne kenarında dururken, etrafında çılgınca kutlamalar yapıldı. Görüntüler, Goonew’in hayranları tarafından büyük öfkeyle karşılandı.

Instagram'daki birçok kullanıcı, görüntü karşısında dehşete düştüğünü ifade etti ve videoyu 'tuhaf', 'rahatsız edici' ve 'saygısız' olarak nitelendirdi.

Gece kulübü Bliss’in yönetimi ise “Yerel bir cenaze evi, Goonew'a veda için yerimizi kiralamak istedi. Bliss ne olacağından asla haberdar olmadı. Üzülmüş veya kırılmış olabilecek herkesten içtenlikle özür dileriz” açıklamasında bulundu.

Morrow’un öldürülmesiyle ilgili olarak herhangi bir tutuklama yapılmadı. Polis, saldırganların yakalanmasına yol açan bilgi verenlere 25.000 dolar ödül verecek.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...