Oyuncu Çağatay Ulusoy gönlünü rol arkadaşı Ece Sükan’a kaptırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oyuncu Çağatay Ulusoy gönlünü rol arkadaşı Ece Sükan’a kaptırdı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy gönlünü Ece Sükan’a kaptırdı. İddiaya göre Terzi dizisinde başrol oynayan ikili birliktelik yaşıyor.

Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da merak edilen Çağatay Ulusoy, yeni bir birlikteliğe yelken açtı. Son olarak Duygu Sarışın ile 6 yıllık ilişkisine son veren Ulusoy, bir süredir yalnızdı. Ünlü ismin şimdilerde manken ve oyuncu Ece Sükan ile adı anılıyor.

BİR AYDIR BİRLİKTELER

Takvim’in haberine göre; biten ilişkisi ile birçok ünlü güzelin radarına giren Ulusoy, manken Ece Sükan ile birlikte görüldü. İddialara göre geçtiğimiz gün Sükan'la bir mekanda doyasıya eğlenen Ulusoy, gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı. Yaklaşık bir aydır birlikte olduğu öne sürülen çiftin ilişkisini sadece yakın çevresi biliyor. Son günlerde sık sık görüşen ikili, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bir araya geliyor.

Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan, 2 Mayıs’ta yayınlanacak Terzi dizisinde birlikte rol almıştı. İddiaya göre burada tanışan ikili şimdilerde bolca vakit geçiriyor. Ulusoy ile Sükan’ın aralarında 13 yaş fark var.

Oyuncu Çağatay Ulusoy gönlünü rol arkadaşı Ece Sükan’a kaptırdı

ECE SÜKAN KİMDİR?

Ece Sükan, 1977 Ankara doğumlu. İlkokul, ortaokul ve liseyi TED Ankara Koleji'nde okudu. Piyano dersi aldı. Ankara Devlet Opera Balesi'nde 3 yıl bale eğitimi aldı ve burada 2 yıl da oyunlarda görev yaptı. 1998 yılında ODTÜ Psikoloji bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında bir radyoda DJ’lik yaptı. Mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşti. Hem modelliğe hem de bir dergide çalışmaya başladı.

1998 yılında"Best Model of Turkey" manken yarışmasına katıldı ve üçüncü oldu. Ardından profesyonel mankenliğe başladı. NewYork'da Fashion Institute of Technology okulunda eğitim aldı. 

Bir dönem çalıştığı dergide moda editörlüğü yapan Sükan, 2004 yılında dizi oyunculuğuna başladı. 2014 yılında  moda tasarımcısı Ümit Benan ile ABD'deki Kalifornia Palm Springs'te bir kır düğünüyle evlendi.

ECE SÜKAN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

2023 – Terzi (Suzi- Netflix dizisi)
2018-2019 – Gülperi (TV dizisi)
2010 - Kızım Nerede (TV Dizisi)
2008 - Aşk Yakar (Belda) (TV Dizisi)
2004 - Çalınan Ceset (Tuğçe)TV Filmi
2004 - Haziran Gecesi (Dennis) (TV Dizisi)
2009 - Avrupa Yakası (TV Dizisi)
2004 - 24 Saat (Tuğçe) (TV Dizisi)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...