Oyuncu Damla Sönmez imaj değiştirdi, kıvırcık saçlı halini kimse tanıyamadı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Oyuncu Damla Sönmez imaj değiştirdi, kıvırcık saçlı halini kimse tanıyamadı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarısıyla dikkat çeken Damla Sönmez, yeni projesi için imaj değiştirdi. Saçlarını kıvırcık yapan ünlü oyuncuya yorumlar peş peşe geldi.

Çukur dizisinde üstlendiği ‘Efsun’ karakteriyle yıldızı parlayan Damla Sönmez, imaj değişikliğine gitti. Başarılı oyuncu, yeni halinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. 

Daha önce ‘Güllerin Savaşı’ , ‘Bir Aşk Hikayesi’ , ‘Maviye Sürgün’ , ‘Aşk ve Gurur’ gibi birçok projede yer alan Damla Sönmez, yeni filmi ‘Tezgah’ için hazırlıklara başladı. Çukur dizisindeki rol arkadaşları Erkan Kolçak Köstendil ve Rıza Kocaoğlu ile aynı filmde oynamak için çalışmalarına hız kazandıran Sönmez, işe tarzını değiştirerek başladı.

“KIVIRDIKLARIMIZ KIVIRACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Güzelliğiyle dikkat çeken Sönmez, düz saçlarını kıvırcık yaptı ve son halini 1.9 milyon takipçili Instagram hesabından “Kıvırdıklarımız kıvıracaklarımızın teminatıdır” notuyla paylaştı. Yeni imajı beğenilen Sönmez için “Kadın güzel her şey yakışıyor”, “Her haliyle muhteşem ötesi” gibi yorumlar geldi. Ünlü oyuncunun bu halini bazı kişiler ise tanımakta güçlük çekti.

Oyuncu Damla Sönmez imaj değiştirdi, kıvırcık saçlı halini kimse tanıyamadı

‘TEZGAH’ FİLMİNDE OYNAYACAK

Öte yandan Damla Sönmez, Çukur dizisinde daha önce birlikte rol aldığı Erkan Kolçak Köstendil ve Rıza Kocaoğlu ile Tezgah’ta buluştu. Okuma provaları gerçekleşen filmin çekimleri Mart ayında başlayacak. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...