Zeynep Bastık İstanbul'u terk ettiği iddialarına cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Zeynep Bastık İstanbul'u terk ettiği iddialarına cevap verdi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul’u terk edip İzmir’e yerleştiği iddia edilen Zeynep Bastık hakkında çıkan haberleri “Doğru değil” diyerek yalanladı.

6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İzmir’in Urla ilçesine taşındığı iddia edilen Zeynep Bastık, sosyal medyadan açıklama yaptı. 

“ÇOK GÜZEL HAYAT KURDUM KENDİME” DEMİŞTİ

Daha önce “Ben İstanbul'u hala çok seviyorum. Ama depremden sonra bana bir anksiyete geldi. Apartmanların ve kalabalığın içinde kalmakla ilgili kolstofobiye girdim. O yüzden de taşındım. Urla'yı çok seviyorum. Çok güzel bir hayat kurdum kendime” diyen Bastık için İstanbul’u terk ettiği yönünde haberler yapılmıştı.

SÖYLENTİLERİ YALANLADI

Instagram’daki takipçilerinin sorularını cevaplayan Bastık hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. “İzmir’de yaşamaya başladığın doğru mu?” sorusuna şöyle karşılık verdi:

“Doğru değil. İstanbul’dayım çoğunlukla. Tüm boşluklarda Urla’ya kaçmaya çalışıyorum ama. Yoğun bir deprem korkusu yaşadığım için daha çok tetiklenip kaçmaya çalışıyorum artık sık sık. Haberler doğru değil yani kısacası. Birçoğunun doğru olmadığı gibi.”

Zeynep Bastık İstanbul'u terk ettiği iddialarına cevap verdi

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...