Sağlık sorunları yaşayan Burcu Esmersoy sessizliğini bozdu: Daha iyi olmak için yolum var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sağlık sorunları yaşayan Burcu Esmersoy sessizliğini bozdu: Daha iyi olmak için yolum var

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un psikolojik tedavi gördüğü, doktoru tarafından kendisine ‘sosyal medya yasağı’ getirildiği iddia edilmişti. Basına yansıyan iddiaların ardından Esmersoy sessizliğini bozdu, sağlık durumuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. 45 bini aşkın vatandaş hayatını kaybederken, yaşanan felaket birçok kişinin ruhsal sağlığının da bozulmasına yol açtı. 

‘SOSYAL MEDYA YASAĞI’ İDDİASI

Sosyal medyayı aktif kullanan Burcu Esmersoy, büyük yıkım sonrası sosyal medyada birkaç yardım paylaşımı dışında sessizliğe büründü. Takipçileri tarafından merak edilen sunucuya doktoru tarafından ‘sosyal medya yasağı’ verildiği iddia edildi. Çocukluk travmaları nedeniyle düzenli olarak psikolojik destek gördüğünü saklamayan ünlü ismin deprem sonrası yoğun anksiyete bozukluğu yaşadığı ileri sürüldü. 

SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Hakkında çıkan iddialara Instagram’dan cevap veren Esmersoy, şu açıklamayı yaptı: 

“Biliyorum merak ediyorsunuz, sadece bana değil çevremdeki arkadaşlarıma, dostlarıma da beni sorup iyi olduğuma dair haber almak istiyorsunuz... Şimdi iyiyim.  Daha da iyi olmak için hepimiz gibi bir yolum var. Bu süreçte elimden geleni hatta bazı durumlarda elimdekinden daha da fazlasını vermeye çabalayınca çokça yorgun düştüm sanırım... 

Geçtiğimiz ay içinde herkes gibi kendimce yaptıklarımın yanında daha büyük grupların bir parçası olarak güzel işlere katkı olmakla ilgiliydim sadece… Şimdi daha faydalı olunabilecek her durumda elle tutulabilecek yardımlara konsantreyim. Gerçekten fayda sağlayacak, yardımcı olmaya çaba gösterdiğim insanlara, geleceğe yönelik planlarında destek olabilecek konular üzerinde çaba sarf ediyorum.

Ama evet şimdi artık biraz da kendimi hem fiziksel hem duygusal olarak iyileştirmeye çaba sarf ediyorum artık. Zamanımı daha sakin, daha verimli kullanıyor, bilgiyi sadece inandığım yerden alıyor, zihnimi zehirli her şeye kapatıp sarj oluyorum.

4. dili öğreniyor, daha çok kitap okuyor, güzel sohbetlere ortak oluyorum. Ve bekliyorum... Hepimiz gibi. Ben yas'ı 40 gün bilen bir jenerasyondanım. Daha vaktimiz var. Yakında görüşürüz… İyi ki varsınız, iyi ki varız… Allah hepimizden razı olsun.”

Sağlık sorunları yaşayan Burcu Esmersoy sessizliğini bozdu: Daha iyi olmak için yolum var

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...