Salih Güney 27 yaşında vefat eden torununun cenazesine neden katılmadığını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Salih Güney 27 yaşında vefat eden torununun cenazesine neden katılmadığını açıkladı

Magazin Haberleri  / Sabah

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Salih Güney’in torunu Can Işık 27 yaşında kansere yenik düştü. Torununun cenazesine katılmadığı ortaya çıkan Güney, acı olay sonrası ilk kez konuştu.

Türk sinemasının değerli oyuncusu Salih Güney, geçtiğimiz gün acı bir haberle gündeme geldi. Güney’in Zeynep Tedü ile evliliğinden olan kızı Ebru Işık’ın oğlu Can genç yaşında vefat etti. 

12 yaşında kanser olduğu öğrenilen Can Işık’ın tedavisi için New York’a yerleşen aile, daha önce oğullarının kanseri yendiğini belirtmişti. Yeniden nükseden hastalığın ardından Los Angeles’taki bir hastanede tedavi altına alınan Can önceki hafta hayatını kaybetti. 

Acı haberle yıkılan aile, oğulların cenazesini İstanbul’daki aile mezarlığında defnetti. Kansere yenik düşen torununun cenazesine katılmayan aktör Salih Güney, nedenini ilk kez açıkladı. 

“ÇOK ÇEKTİ TORUNUM”

Acı olay sonrası Sabah’a röportaj veren Güney, torunun kaybı hakkında şunları söyledi:

“20 milyonda bir görülen kanser türüne yakalandı. Topuktan başladı, sonra yayıldı. 12 yaşından beri kanserle mücadele ediyordu. 15 sene çok ıstırap çekti. Babası dünyanın en iyi doktorlarına götürdü. Ama olmadı. Çok çekti torunum. Çok yorulmuştu, en son da kaybettik zaten. Çok acı çekiyordu, huzura kavuştu. Nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin.”

CENAZEDE NEDEN YOKTU?

Torununun cenaze törenine katılmama nedenini ise “10 gün önce Mısır'daydım. Dönüş yolunda mikrop kaptım uçakta. İstanbul'da çok rahatsızlandım, acil sağlığı eve çağırdım. 2 defa serum aldım. KOAH hastalığım da var. Çok zorlanıyorum. Biraz toparlanıp, Çeşme'ye geldiğimde de vefat haberini aldım. Zaten bu şekilde seyahat edemezdim. Ben bundan dolayı katılamadım ama kardeşim ve yeğenim gitti. Güney ailesini temsilen katıldık” sözleriyle açıkladı.

“KIZIMIN BİZE KARŞI TAVRI VAR”

Kızıyla yıllardır görüşmediğini de belirten Güney, “Kızımın bize karşı bir tavrı var. Sadece bana da değil. Amcasına, teyzesine, yengesine de... Bizden uzak duruyor. Anlayabilmek mümkün değil” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...