Şarkıcı Rober Hatemo 'İki sene battaniye altında yattım' diyerek hastalığını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Habertürk
- Güncelleme:
Şarkıcı Rober Hatemo 'İki sene battaniye altında yattım' diyerek hastalığını açıkladı

Magazin Haberleri  / Habertürk

Babası vefat eden Rober Hatemo, yaşadığı acı sonrası zor günler geçirdiğini anlattı. Sağlık sorunları baş gösteren şarkıcı, “İki sene battaniye altında yattım kimse; 'Ne yapıyorsun?' diye aramadı beni” diyerek yakınlarından dert yandı.

‘Senden Çok Var’ , ‘Beyaz Ve Sen’ , ‘Çiçeğim’ gibi şarkılarıyla tanınan Türk pop müziğinin başarılı ismi Rober Hatemo’nun babası Şahin Hatemo iki sene önce hayatını kaybetti. Tarifsiz bir acı yaşayan şarkıcı geçirdiği zor günlerden bahsetti. “Babamı kaybettikten sonra garip şeyler olmaya başlamıştı” diyerek hastalığını açıkladı. 

“ÜÇ PROFESÖR DE ANKSİYETE OLDUĞUNU SÖYLEDİ”

Habertürk’e konuşan Hatemo, yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetti. Anksiyete ile mücadele ettiğini söyleyen şarkıcı, antidepresan ilaçlara başladığını belirterek şöyle konuştu:

"Babamı kaybettikten sonra garip şeyler olmaya başlamıştı. Karnım ağrımaya başlıyordu, sahnede şarkı söyleyemiyordum, bağırsak sorunlarım vardı. İki üç tane profesör ile görüştüm. Hepsi anksiyete olduğunu söyledi. Küçük bir doz antidepresan kullanıyorum. İki hafta falan oldu, iyi geldi galiba. Hiç problem yaşamıyorum. İlk başta çok zorladı beni bulanık görmeler, terlemeler yaptı. Biraz sıktım dişimi ama alıştım. Bu ilaçları Türkiye'nin %80'i kullanıyormuş, aşırı şaşırdım."

Şarkıcı Rober Hatemo 'İki sene battaniye altında yattım' diyerek hastalığını açıkladı

“KİMSE ‘NE YAPIYORSUN’ DİYE ARAMADI”

O dönem yanında kimse olmadığını belirten Hatemo, "İki sene battaniye altında yattım kimse; 'Ne yapıyorsun?' diye aramadı beni. Bağışıklığım o zamanlar çok düştü. Bunu atlatmak için uzun bir süre bekledim. Herkesin başına gelebilir bunlar. Ben kimseye alınmadım, gücenmedim. Kimse yoktu ama yanımda. Sonra düzelince tekrar geldiler. Dostlarım da var tabii ki ama çok az" dedi.

ANKSİYETE NEDİR?

Anksiyete (kaygı bozukluğu), psikolojik bir rahatsızlık. Anksiyete bozukluğunda hastalar, genellikle zihin ve beden birbirinden bağımsız hareket ediyor kendi beden kontrolünü sağlayamıyor gibi hissediyor. Duygulara verilen tepkiler ise kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Bu nedenle anksiyete yaşayan kişide de fiziksel ve duygusal çeşitli belirtiler görülüyor. Anksiyete semptomları gerginlik, uykusuzluk, titreme, nefes darlığı, ağız kuruluğu olarak biliniyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...