Semih Öztürk, “Yasin’i de yedi bu düzen” dedi, izleyiciler “Oyları boşuna mı atıyoruz” diye tepki gösterdi

Düzenleyen:
Semih Öztürk, “Yasin’i de yedi bu düzen” dedi, izleyiciler “Oyları boşuna mı atıyoruz” diye tepki gösterdi

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'ın dün akşamki bölümünde adaya veda eden bir isim daha belli oldu. Yarışmadan Yasin Obuz elendi. Obuz’un vedası sonrası Survivor’dan eşinin paylaşımı dolayısıyla gönderilen Semih Öztürk yorum yaptı. Öztürk’ün Twitter’dan paylaştığı “Yasin’i de yedi bu düzen” sözleri sosyal medyayı salladı.

Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada dün bir isim birincilik hayallerine veda etti. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Bugün elenen yarışmacı bizi de üzecek. Kıl payı elendi olacak. Birinci ile dördüncü arasındaki oy farkı çok az" dedi.

“BURASI SURVİVOR KİMİN ELENECEĞİ BELLİ OLMAZ”

Yarışmada Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin potaya girdi. Bu isimler arasında eleme heyecanı yaşanırken yapılan SMS sonucu en az oyu alan Yasin ise Survivor’a veda etti. Veda konuşması yapan Yasin, "Bu ailenin içinde bulunduğum için inanılmaz mutluyum. Burası Survivor All Star kimin eleneceği hiç belli olmaz” dedi.

HERKESLE VEDALAŞMADI

Yasin veda konuşmasının ardından “Ardahan, Nisa, Ogeday, Evrim, Ayşe, Anıl ve Gökhan. Sadece bunlarla vedalaşacağım. Diğerleriyle vedalaşmayacağım" diyerek herkesi şaşırttı. Yasin takımdan sadece isimlerini saydığı kişilerle vedalaşmayı tercih etti.

SEMİH ÖZTÜRK’TEN YASİN OBUZ YORUMU

Survivor Ekstra sunuculuğunu yapan ve eşinin paylaşımı dolayısıyla gönderilen Semih Öztürk ise elemeyi yakından takip etti. Öztürk’ün Twitter’dan yaptığı Yasin Obuz yorumu ise dikkat çekti.

Yarışmanın ortasında Survivor Ekstra’dan gönderilen Öztürk, “Yasin’i de yedi bu düzen. Lobileşmeyle yarışmayı götürenler var” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Semih Öztürk, “Yasin’i de yedi bu düzen” dedi, izleyiciler “Oyları boşuna mı atıyoruz” diye tepki gösterdiSemih Öztürk'ün Twitter'dan yaptığı paylaşım...

“OYLARI BOŞUNA MI ATIYORUZ”

Eski yorumcunun takipçilerinden destek mesajları yağarken bazı izleyiciler ise "Oyları boşuna mı atıyoruz?" şeklinde cevap verdi.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...