Serdar Ortaç’ın hayatı film oluyor: Beni Japon’a benzeyen biri oynasın

Düzenleyen:
Serdar Ortaç’ın hayatı film oluyor: Beni Japon’a benzeyen biri oynasın

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, hayatını anlatan bir filmin çekileceğini söyledi. Ortaç, kendisine bir senaryo geldiğini ve bu senaryoyu beğendiğini belirterek, “Sizi kimin oynamasını istersiniz?” sorusuna “Japon’a benzeyen biri” şeklinde cevap verdi.

Biyografi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Etiler'de bir stüdyoya girerken görüntülendi. Ünlü şarkıcı, hayatını anlatan film çekileceğini söyledi. 

“SENARYOYU BEĞENDİM”

Müslüm, Bergen, Dilberay gibi birçok sanatçıdan sonra Serdar Ortaç’ın da hayatı film oluyor. Yaşamı beyazperdeye aktarılacak olan şarkıcı, konuyla ilgili “Önüme bir senaryo geldi. Bayıldım ama filmde ben oynamayacağım” dedi.

“JAPON’A BENZEYEN BİRİ OYNASIN”

Ortaç, muhabirlerin "Sizi kimin oynamasını istersiniz?" sorusuna ise “Japon'a benzeyen biri oynasın. Hiçbir dizi ve filmi izlemiyorum ki kimseyi tanıyayım” şeklinde cevap verdi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...